Hitman: Blood Money er snart i butikkene

Agent 47 er snart tilbake; Eidos har kunngjort at Hitman: Blood Money er ferdigutviklet og sendt til fabrikkene for produksjon.

I Hitman: Blood Money har Agent 47 blitt tvunget til å forlate organisasjonen han jobber for, ICA. En større og farligere organisasjon har bestemt seg for å ta over leiemorderbransjen, og i stedet for å utkonkurrere ICA på markedet velger de å drepe de ICA-ansatte leiemorderne én etter én. Agent 47 skjønner raskt at han kanskje er nestemann på listen, og flykter derfor til Amerika.

I dette spillet jobber du for kontanter og får belønning for hvert mål du tar ut. Disse pengene må du bruke på nytt utstyr som kan hjelpe deg videre i kampanjen. Det tar imidlertid ikke lang tid før fiendene dine begynner å få snusen i hvor du er, så det gjelder å ha øyne i nakken slik at du ikke selv ender opp slik som ofrene dine.

Nå har Eidos kunngjort at spillet er ferdigutviklet, og at de har sendt det til masseproduksjon. Lanseringen skal etter planen finne sted 26. mai, og mens du venter kan du blant annet ta en titt på våre førsteinntrykk. Hitman: Blood Money kommer til PC, PS2, Xbox og Xbox 360.

Siste fra forsiden