Telialigaen: Hjemmebane

Hjemmebane har vært en braksuksess - fortsetter til midten av april

– Nå går vi inn i påsken. Det betyr mer fritid og en haug med avlyste LAN, sier Erling Rostvåg.

EA/Riot

I midten av mars, rett etter COVID-19-utbruddet hadde tatt stort fokus hos mesteparten av den norske befolkningen, lanserte Telialigaen konseptet Hjemmebane. Hjemmebane er en daglig turnering i FIFA 20 og Fortnite, som sikter på å gi det norske folk et underholdningstilbud i den litt spesielle situasjonen vi står i.

Tilbudet varte i utgangspunktet ut mars, men nå utvider Telialigaen til 14. april.

– Nå går vi inn i påsken. Det betyr mer fritid og en haug med avlyste LAN. Da er det naturlig å forlenge tilbudet noen uker. Vi holder det gående frem til og med 14. april, forteller administrerende direktør i Good Game, Erling Rostvåg.

I følge Rostvåg, har turneringen vært en stor suksess så langt, og legger vekt på at det er mange nye som melder seg på.

– Trykket har vært ganske massivt. Vi har måttet øke kapasiteten siden oppstarten og er i stand til å ta inn enda flere om antallet påmeldte fortsetter å øke. Mange av de som deltar registrerer nye kontoer, så det er åpenbart at karantene skaper behov for organiserte aktiviteter.

Her kan du melde deg på Telialigaen Hjemmebane »

Holder seg til FIFA 20 og Fortnite

Erling Rostvåg er administrerende direktør i Good Game.
Gamer.no

På spørsmål om de har vurdert å utvide ligaen med flere spill nå som det ordinære seriespillet i Telialigaen er over, sier Rostvåg at det ikke foreligger spesifikke planer om dette enda.

– Foreløpig holder vi oss til disse to spillene. Det vil nok dukke opp andre turneringer på Gamer.no, men under Hjemmebane-paraplyen er det kun Fortnite og FIFA. Vi kommer til å teste ut litt variasjon i spillmodusene, blant annet en turnering i FIFA for de under 16 år, sier Rostvåg.

Rostvåg er positivt overrasket over hvor mange nye som deltar.

– Det virker som om det er ganske god spredning på deltakerne, men kanskje det mest oppsiktsvekkende er hvor mange nye som deltar på Gamer.no for første gang. Det er veldig gøy å se, avslutter Rostvåg.

Siste fra forsiden