Hjernetrim fra Majesco

Er du litt dum i hodet? Da har Majesco løsningen, i form at to hjernetrimspill for Nintendo DS.

Majesco Entertainment har kunngjort to nye hjernetrimspill for Nintendo DS, nemlig Brain Boost: Beta Wave og Brain Boost: Gamma Wave. Begge har blitt designet i samarbeid med Dr. Makoto Shichida, en forsker og forfatter som blant annet står bak noe han kaller "Right Brain Development Theory".

Brain Boost: Beta Wave fokuserer på å stimulere deler av den høyre hjernehalvdelen som vanligvis assosieres med aktiv konsentrasjon og vanlig tenking, og kommer med øvelser som "find a match", "shape recognition", "addition", "remember sequence" og "moving dots".

Gamma Wave fokuserer på høyere mental aktivitet, som oppfattelsesevne og problemløsning, og dette spillet inkluderer blant annet øvelser hvor du må huske situasjoner, ansikter, bilder, tall og farger.

Begge spillene utvikles av Interchannel-Holon, og skal lanseres i Amerika i november. Det er ikke klart når de kommer hit til lands, men spillene selges til en rimelig penge, og i og med at Nintendo DS er sonefri burde det være mulig å importere om du ikke klarer å vente.

Siste fra forsiden