Hjernetrim fra Namco Bandai

Trioncube er et nytt hjernetrimspill for Nintendo DS, og her foregår handlingen i verdensrommet.

I Trioncube må du, som kapteinen på det mektige romskipet Penko, legge ut på en reise som tar deg til åtte ulike planeter. Målet er å redde en prinsesse som har blitt fanget av Hell Metal (hva nå enn det er for noe). For å oppnå dette må du skape noe som kalles trionkuber, en serie med 3x3 blokker som starter kjedereaksjoner som kan gi romskipet ditt ekstra drivstoff.

Selvfølgelig har du en tidsfrist du må forholde deg til, og målet er å lage så store kjedereaksjoner som mulig innen tiden går ut. Jo større kjedereaksjoner du lager, jo mer drivstoff får du, og jo lengre kan romskipet reise. Ganske logisk, med andre ord.

Mens du spiller får du penger som du kan bruke til å låse opp nye effekter og hjelpemidler. Spillet kommer med fire moduser, "arcade", "story", "endless" og "vs". Namco Bandai mener vi kan se frem til en helt ny hjernetrimopplevelse, og forteller at etter hvert som vi spiller oss videre må vi lære oss å bruke nye strategier for å vinne.

Trioncube lanseres i februar i Nord-Amerika. Namco Bandai har ikke kunngjort den europeiske utgivelsesdatoen enda. Mer info finner du på spillets nettsted (som riktignok ser litt tomt ut akkurat nå).

Siste fra forsiden