Hulk den Grønne

Filmen kommer snart, og Vivendi kommer med spillet allerede 27. mai. Historien om den grønne, umenneskelige sterke mannen er på vei til kinoene, og i god Marvel-tradisjon blir de naturligvis også videospill.

The Hulk tar i bruk "cel-shade"-grafikk som får spillet til å se ut som en tegnefilm, men den er langt mer detaljert og virkelighetsnært enn for eksempel i The Legend of Zelda: The Wind Waker. Du er sterk, du er grønn og du er sint - hva mer kan du ønske deg? Mye av spillet handler om å trene opp styrken din, knuse fiendene og kjempe mot den onde makten inne i deg. Og ja, skuespillerne i filmen har lånt stemmene sine til spillet!

Spillet består av 25 forskjellige baner. 5 av disse er snike-oppdrag hvor du skal komme gjennom banene uten bruk av vold som du vanligvis utøver når du er forvandlet til Hulk. De resterende 20 oppdragene i spillet utfører du i rollen som Hulk. Ødeleggelse er i høysetet, og miljøene er fullt mulig å ødelegge så mye at du knapt vil kjenne dem igjen. De kan kalles arenaer, på en måte. Du kjemper mot fiendene mot den vanlige Hulk-måten, og det er ikke noen spesielle puslespill-elementer. Det finnes hele 75 forskjellige bevegelser å utføre. Forresten er det 5 boss-oppdrag i spillet hvor du skal kjempe mot episke fiender, hvor mange trolig er kjent fra filmen og tegneserien.

Spillet lanseres altså 27. mai, på samtlige konsoller. I den korte ventetiden gjør vi enda kortere med en bunte skjermbilder fra spillet.

Siste fra forsiden