Hulk-filmen inneholder juksekoder for spillet

Spillet The Hulk har fått middelmådige kritikker rundt om i verden, også av Gamer.no i vår omtale. Det er et noenlunde typisk actionspill, hvor du inntar rollen som Dr. Bruce Banner.

Straks leken på forskningslaberatoriet blir litt for voldsomt, er det jo nesten et selvfølge at Banner plutselig blir forvandlet om til en stor, grønn kjempe hver gang han blir sint. I spillet skal du knuse deg gjennom ulike nivåer, trampe i hjel stakkars soldater og stå ansikt til ansikt med noen fryktelige kjemper. Av og til skal du også spille som Banner, ikke Hulken, og da forandrer gameplayet seg til å være mer snike-orientert.

11. juli i år kommer filmen, som mange mener vil bli en stor, grønn kinosuksess. Comic Book Resources kommer nå med nesten oppsiktsvekkende nyheter angående filmen, som etter alt å dømme kommer til å bli svært relevant for tilhengerne av spillet. I følge nettstedet skal det skjules passord og juksekoder i selve filmen, som kan brukes til å låse opp ekstramateriale i spillet. Spillere vil blant annet kunne få tilgang til den gråfargede Hulken, men da gjelder det å ha øynene festet på storskjermen hele tiden, og ikke popcorn-bøtten. Uten å skulle si det med all sikkerhet, er dette første gangen et samarbeid mellom et filmstudio og spillstudio har blitt tatt til slike høyder. Og juksekodene vil bli skjult på de mest utenkelige steder.

- Du vil kanskje se et bilskilt i filmen som vil være en kode for å åpne opp områder i spillet, sier sjefen for Vivendi Universal, Luc Vanhal til det amerikanske filmbladet Variety.

Siste fra forsiden