Hulken raser igjen

Den store, grønne sinnataggen får nok en spillhovedrolle nå som Vivendi har kunngjort at de vil lansere The Incredible Hulk til sommeren.

The Incredible Hulk utvikles av Radical Games, som tidligere har stått for The Simpsons: Hit & Run. Det ser ikke ut til å være tilfeldig at nettopp denne utvikleren har fått oppdraget med å produsere spillet, for i følge den første informasjonen Vivendi har sluppet, er det snakk om et spill som låner mye fra Rockstar North sin klassiske GTA-serie, slik The Simpsons: Hit & Run gjorde.

Vivendi forteller at spilleren vil kunne gå hvor som helst, klatre opp på hva som helst og ødelegge alt det han kommer over på sin vei - selv hele bygninger. Som vanlig vil hulken kunne rive med seg alt han måtte finne og bruke det som våpen, og når han ikke er på oppdrag kan han gjøre hva han vil og bane seg vei gjennom bylandskapet for å finne hemmelige bonuser og sideoppdrag. Denne friheten gjør at spillet blir beskrevet som en interaktiv sandkasse.

Spillets oppdrag beskrives som dype og varierte, og etter hvert som historien utvikler seg vil hulken få låst opp nye evner og egenskaper og kjempe mot enorme sjefsmonstre. Selve historien er skrevet av Paul Jenkins, som blant annet jobber med tegneserieversjonene av Hulken og Spider-Man. The Incredible Hulk skal lanseres til Xbox, PS2 og GameCube til sommeren neste år.

Siste fra forsiden