Nintendo Switch

Hva i alle dager er det Nintendo driver med nå da?

Hinter om merkelig ny opplevelse for Switch.

Ikke lange stunden etter at Nintendo hadde sluppet et lass med Switch-nyheter i en Direct-presentasjon på torsdag, hadde selskapet én ting til å vise. Det vil si, vi har faktisk ikke fått bekreftet hva det er snakk om, men det vi har sett er erketypisk Nintendo.

Snart kan du samle vennegjengen for litt av dette.
Nintendo

I en kort video, som du kan se over, viste Nintendo frem ... ett eller annet som kommer til Switch. Det som best kan beskrives som en rokkering for babyer later til å være et nytt tilbehør for hybridkonsollen, som man tilsynelatende kan bruke i spill.

Videoen viser hvordan man kobler én Joy-Con til ringen, mens den andre festes med en stropp på låret. Deretter gjør man alt fra enkel bøy og tøy til merkelige hoppe-og-klemme-øvelser, som altså har en eller annen effekt på hva det enn er folkene i traileren spiller. Kanskje Switch Fit?

Hvorvidt «Ninten-doringen» (ikke det offisielle navnet) vil fungere med flere spill, eller om den får sin egen spesialiserte programvare gjenstår å se. Den offisielle avdukingen er satt til 12. september, så det blir ikke så veldig lenge å vente for den som har latt seg interessere.

Dette er selvfølgelig ikke første gangen Nintendo går for alternative tilbehørsløsninger – for hverken Switch eller noen annen konsoll. Senest i fjor lanserte selskapet Labo, en serie med papputstyr for Switch som utrolig nok skulle vise seg å være ganske artig å leke med for både barn og voksne.

Nå kan du spille Super Nintendo-spill på Switch.
Nintendo utvider abonnementstjenesten sin »

Siste fra forsiden