Nintendo Direct - Switch

Xenoblade Chronicles-oppussing, gratis Kirby-spill, Doom 64, Star Wars og mer

Vi oppsummerer nattens Nintendo Switch-nyheter.

Natt til torsdag holdt Nintendo en av sine vante Direct-presentasjoner, denne gangen med fokus på kommende Switch-spill. I løpet av den nesten 40 minutter lange videoen dro selskapet frem en rekke nyheter om spill vi både visste og ikke visste at var på vei.

Dersom du vil se gjennom presentasjonen selv, finner du den i sin helhet i videovinduet over. Alternativt har vi samlet flere av de største nyhetene, som du kan se oppsummert nedenfor.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles fra 2011 gjenoppstår i ny drakt.
Nintendo

Det kritikerroste Xenoblade Chronicles, opprinnelig gitt ut for Nintendo Wii i 2011, gjenoppstår på Switch i 2020. Så langt har hverken Nintendo eller utvikler Monolithsoft sagt mye om denne versjonen, men basert på det korte glimtet vi fikk ser dette ut til å i hvert fall by på en solid visuell overhaling.

Originalen, som følger historien til unggutten Shulk, høstet i sin tid ni av ti poeng fra vår anmelder. En oppfølger kom til Switch i fjor, men denne fikk ikke like mye skryt hos oss.

Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion 3 slippes 31. oktober, men Nintendo har enda ikke avslørt alle spillets hemmeligheter. I presentasjonen fikk vi vite at hver etasje i spillets hjemsøkte hotell vil ha sitt eget tema. Her er blant annet en etasje med pyramider, en etasje med diskotek og en med sjørøvere.

Terry Bogard til Super Smash Bros. Ultimate

Den fjerde nedlastbare figuren i Super Smash Bros. Ultimates Fighter Pass ble avduket som Terry Bogard, kjent fra slåssespillserien Fatal Fury. En lanseringsdato for den nye helten er ikke satt, men en annen nykomling, Banjo & Kazooie, er tilgjengelig i spillet fra og med i dag.

Super Kirby Clash er gratis å laste ned.
Nintendo

Super Kirby Clash

Kirby er allerede vel innlosjert på Switch-konsollen, men nå får den rosa lodotten sannelig et spill til. I Super Kirby Clash samler man vennegjengen for å utfordrer tøffe monstre i actionfylte kamper, og bygger opp figur og utstyr for å utfordre enda tøffere monstre.

Super Kirby Clash er ute nå, og kan lastes ned helt gratis for Nintendo Switch. Spillet byr på lokal flerspiller eller spill på nettet for Switch Online-abonnenter.

Les også
Anmeldelse: Return of the Obra Dinn

Return of the Obra Dinn

Papers, Please-skaper Lucas Popes fantastiske mordmysterium til havs tar turen til konsoller – Switch, PlayStation 4 og Xbox One – en gang til høsten. Her på bruket fikk spillet trampeklapp og ni av ti på karakterskalaen.

Rogue Company

Rogue Company er en 5-mot-5-flerspillerskyter fra Hi-Rez, studioet bak Smite, Paladins og Realm Royale. Spillet kommer til Switch, PC, PlayStation 4 og Xbox One, med muligheter for spilling på tvers av plattformer, til neste år.

De som vil kan registrere seg for alfatilgang på spillets nettsider.

Gode, gamle Doom 64 kommer til Switch.
Bethesda

Doom 64

Midt i sendingen dukket Bethesdas Pete Hines opp for å meddele at Doom 64 snart blir å finne på Nintendo Switch. Det klassiske Nintendo 64-spillet relanseres på hybridkonsollen den 22. november.

Little Town Hero

Rollespill med turbaserte kamper fra Pokémon-utvikler Game Freak, der spillere må beskytte innbyggerne i en liten by. Musikken leveres av Undertale-skaper Toby Fox og spillet lanseres 16. oktober på Switch.

Pokémon Sword og Pokémon Shield

Torsdagens Direct introduserte to nye Pokémon, som man kan fange i Pokémon Sword og Pokémon Shield. Polteageist ser ut som en ødelagt tekanne, mens Cramorant er en fugl som kan spytte død fisk på sine motstandere.

Ellers fikk vi et glimt av de mange forskjellige antrekkene man kan kle ut figuren sin i, samt en innføring i Pokémon Camp – en leirplass spillere kan slå opp hvor som helst i Galar-regionen for å hvile, lage mat og leke med lommemonstrene sine.

Switch-eiere får et gjensyn med Jedi Outcast om noen uker.
Aspyr Media

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Det snart 18 år gamle Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast kommer til både Nintendo Switch og PlayStation 4 den 24. september. Nyversjonen inkluderer enspillerkampanjen med Kyle Katarn i hovedrollen, men flerspillerdelen uteblir.

Assassin's Creed: The Rebel Collection

Switch-eksklusiv samlepakke med Assassin's Creed IV: Black Flag og Assassin's Creed Rogue. Samtlig tilleggsinnhold for begge spillene er inkludert, såvel som nye funksjoner som bevegelsesstyring og berøringskontroller. Lanseres 6. desember.

Les også: Overwatch offisielt bekreftet for Nintendo Switch »
Les også: Knallsterke Divinity: Original Sin 2 ble plutselig lansert på Switch »

Siste fra forsiden