Divinity: Original Sin 2 - Nintendo Switch

Knallsterke Divinity: Original Sin 2 ble plutselig lansert på Switch

Med krysslagring til Steam, så du kan fortsette spilløkten hvor som helst.

Blant de store overraskelsene fra nattens Nintendo Direct-presentasjon var sniklanseringen av Divinity: Original Sin 2. Det kritikerroste rollespillet fra Larian Studios er tilgjengelig for hybridkonsollen nå, kunngjorde Nintendo.

Divinity: Original Sin 2 er nå ute for Nintendo Switch.
Larian Studios

For spillere som tenker å oppleve eventyret for første gang er det bare å hive seg uti. Larian har riktignok også inkludert krysslagring mellom Steam- og Switch-versjonene, så dersom du allerede eier spillet på PC kan du laste over lagringsfilene og fortsette akkurat der du slapp.

Divinity: Original Sin 2 på Switch byr på både en- og flerspiller, med muligheter for å spille sammen lokalt eller nettbasert spill for opptil fire spillere. I traileren øverst i artikkelen kan du se hvordan spillet vil se ut på Nintendo Switch.

Et av tidenes beste rollespill

Divinity: Original Sin 2 kom først til PC i 2017, før en konsollversjon fant veien til PlayStation 4 og Xbox One året etter. Spillet bygger videre på det storslagne eventyret fra sin forgjenger, og leverer rollespill, strategi og kamp i smellvakre omgivelser.

Vår anmelder var blant de mange som priste spillet opp i skyene, og hos oss fikk det ti av ti på karakterskalaen.

– Valgfriheten til å gjøre nettopp det du vil står sentralt i Divinity: Original Sin 2. Verden er kanskje ikke like åpen som i et Bethesda-rollespill, men her er det vesentlig mer å hente. Kampsystemet har tilsynelatende uendelige valgmuligheter, der bare din egen mangel på kreativitet står i veien for å vinne. [...] Sjelden har et spill gitt meg så mye som det Divinity: Original Sin 2 har gjort. Det byr på en eksepsjonell opplevelse, som bare blir bedre med tiden, skrev Mikkjell Lønning den gang.

Snart kommer Overwatch også til Switch »

Siste fra forsiden