Fra onsdag kan du spille starten på Divinity: Original Sin 2 på Xbox One gratis

Rollespillet var blant fjorårets beste spill på PC.

Etter kun å ha vært tilgjengelig for PC-folket ble det svært kritikerroste rollespillet Divinity: Original Sin 2 omsider kunngjort til PlayStation 4 og Xbox One forrige måned. Lanseringen er ennå noen måneder unna, men allerede nå kan du teste spillet på sistnevnte konsoll.

Utvikleren Larian Studios har kunngjort at Divinity: Original Sin 2 blir tilgjengelig for spilling via Xbox Game Preview-programmet onsdag den 16. desember. Kunngjøringsvideoen fra Namco Bandai kan du se øverst.

De tre første timene av spiller kan spilles gratis, og deretter kan man låse opp hele den første akten av spillet ved å forhåndsbestille det. Den første akten byr på cirka 20 timer med spilling.

Kommer med oppgraderinger

Larien Studios

Når den fulle versjonen av spillet lanseres vil man kunne fortsette der man slapp i Preview-utgaven. Konsollversjonen av Divinity: Original Sin 2 har ennå ikke fått en konkret lanseringsdato, men skal slippes en gang i august måned.

PlayStation 4- og Xbox One-utgaven av rollespillet har ifølge utviklerne fått massevis av forbedringer som har vært etterspurt av PC-spillerne. Det er ennå uvisst akkurat hva disse forbedringene består i, men utvikleren lover at mer informasjon kommer ganske snart.

Divinity: Original Sin 2 er et rollespill med turbasert kampsystem som foregår i en verden kalt Rivellon, flere hundre år etter handlingen fra det første spillet i serien. Spillet mottok samstemte jubelrop fra anmeldere verden over, også her på verket.

– Sjeldan har eit spel gitt meg så mykje som det Divinity: Original Sin 2 har gjort. Det byr på ei eksepsjonell oppleving, som berre blir betre med tida. Eg gleder meg allereie til å byrje på ein ny runde (etter at eg har leika meir med Game Master-modusen, sjølvsagt), denne gongen med ein kompis eller tre, skrev vår anmelder, som slo til med full pott – 10 av 10 poeng.

Xbox One ligger et stykke bak PlayStation 4 på konsollmarkedet, skal vi tro EA »

Siste fra forsiden