Nå kommer Divinity: Original Sin 2 til PlayStation 4 og Xbox One

Gode nyheter for rollespillfans med konsoll.

Divinity: Original Sin 2 var trolig fjorårets aller mest kritikerroste rollespill, men det var kun PC-folket som fikk glede av tittelen ved lansering. Konsollfolket har ventet tålmodig, og nå har utvikleren Larian Studios kunngjort at spillet kommer til PlayStation 4 og Xbox One.

Konsollversjonen kommer en gang i august, men vi har ennå ikke fått den nøyaktige datoen. En trailer fra PlayStation 4-versjonen kan du se øverst.

Får mange forbedringer

Larien Studios

Studioet har imidlertid flere gode nyheter i ermet. De har nemlig benyttet anledningen til å gi spillet massevis av forbedringer som har vært etterspurt av PC-spillerne. Dessverre er de ennå hemmelighetsfulle rundt hva disse forbedringene består i, men utvikleren lover at mer informasjon kommer ganske snart.

Divinity: Original Sin 2 er et rollespill med turbasert kampsystem som foregår i en verden kalt Rivellon, flere hundre år etter handlingen fra det første spillet i serien. Spillet mottok samstemte jubelrop fra anmeldere verden over, også her på verket.

– Sjeldan har eit spel gitt meg så mykje som det Divinity: Original Sin 2 har gjort. Det byr på ei eksepsjonell oppleving, som berre blir betre med tida. Eg gleder meg allereie til å byrje på ein ny runde (etter at eg har leika meir med Game Master-modusen, sjølvsagt), denne gongen med ein kompis eller tre, skrev vår anmelder, som slo til med full pott – 10 av 10 poeng.

Et annet rollespill er også på vei til dagens konsoller: Slik blir det å spille nyversjonen av Dark Souls »

Siste fra forsiden