Slik blir det å spille Dark Souls Remastered

Se 20 minutter fra det oppussede actionrollespillet.

To og en halv måned etter kunngjøringen av Dark Souls Remastered, har vi omsider fått se hvordan den etterlengtede nyversjonen faktisk skal se ut. En bunke videoer dukket natt til onsdag opp på nettet, som viser frem mer av hva From Software snekrer sammen.

Dark Souls Remastered.
Bandai Namco

I videovinduet over kan du se teamet fra PlayStation Underground vandre gjennom de første 20 minuttene av nyversjonen på en PlayStation 4 Pro. På den kraftige Sony-konsollen kjører spillet i 60 bilder per sekund med oppskalert 4K-oppløsning, men annet enn et vakrere utseende er det tilsynelatende ikke store forskjeller å spore.

Små mekaniske forbedringer

Ifølge den selvutnevnte Dark Souls-historikeren Michael «Vaatividya» Samuels – som selv har fått prøve nyversjonen – introduserer Dark Souls Remastered kun noen små mekaniske forbedringer fra originalen.

Sammenlignet med originalen byr ikke Dark Souls Remastered på mye nytt. (Video: Vaatividya)

Blant disse er muligheten til å bruke flere gjenstander samtidig, som for eksempel Humanity eller Soul-gjenstander. I tillegg kan man skalere brukergrensesnittet opp eller ned etter ønske og endre på spillets knappekonfigurasjon.

Som Samuels påpeker er ikke dette det endelige produktet, og utvikleren kan enda gjøre endringer. Det virker imidlertid lite sannsynlig at for eksempel kampsystemet vil gjennomgå noen forandringer, og plasseringen av monstre og gjenstander forblir trolig akkurat som i originalen.

Hvordan det hele vil fungere får spillere oppleve allerede før nyversjonens lansering. Bandai Namco og From Software har nemlig inviterert til en omfattende nettverkstest, som skal avholdes en gang før 25. mai. Frem til da kan fans kose seg med noen nye skjermbilder, som du finner nedenfor.

Dark Souls Remastered kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Siste fra forsiden