Dark Souls Remastered blir billigere på PC for de som eier originalen

Har du Prepare to Die-utgaven på Steam får du nyversjonen til halv pris.

Med nøyaktig én måned igjen til lanseringen av Dark Souls Remastered, har From Software delt en gladnyhet for de som planlegger å plukke det opp på PC. I en melding på Twitter kunngjorde utvikleren at alle som eier originalen – Dark Souls: Prepare to Die Edition – på Steam får oppgradere til nyversjonen for halv pris.

I tillegg til hovedspillet inkluderer Dark Souls Remastered også utvidelsen Artorias of the Abyss.
Bandai Namco

Alle som benytter seg av tilbudet får dermed Dark Souls Remastered til rundt 190 kroner. Spillet er foreløpig ikke tilgjengelig for forhåndsbestilling på PC, men de som er ute etter spillet til PlayStation 4 eller Xbox One kan bestille allerede nå fra konsollenes respektive digitale butikker.

Slutter å selge originalen

Hva Prepare to Die-utgaven angår kunngjorde Bandai Namco nylig at denne fjernes for godt fra Steam-hyllene fra og med 9. mai. De som allerede eier spillet får selvfølgelig beholde det, men det blir ikke lenger mulig for nye spillere å kjøpe originalen.

Nøyaktig hvorfor sier utgiveren ingen ting om, men en mulighet er at den ønsker å samle alle spillere på nyversjonens servere. Prepare to Die-utgaven er også beryktet for å være en ganske middelmådig portering, og lanseringen av Dark Souls Remastered kan være en grei måte å gi slipp på originalen.

Dark Souls Remastered kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 25. mai. Spillet skulle opprinnelig også komme til Nintendo Switch samme dag, men denne versjonen ble nylig utsatt til utpå sommeren. Før lansering skal konsollutgavene gjennom åpen testing, men Bandai har foreløpig ikke avslørt noen datoer for testen.

Slik blir det å spille Dark Souls Remastered.
Se 20 minutter fra det oppussede actionrollespillet »

Siste fra forsiden