Dark Souls Remastered har fått ny slippdato på Switch

Det populære actionrollespillet blir bærbart i oktober.

Bandai Namco

Etter en lengre utsettelse har Dark Souls Remastered omsider fått en ny offisiell slippdato på Nintendo Switch. Actionrollespillet kommer til hybridkonsollen 19. oktober, bekreftet utgiver Bandai Namco denne uken.

I oktober kan man ta med seg Dark Souls-kampene på tur.
Bandai Namco

Switch-versjonen skulle opprinnelig lanseres sammen med utgavene for PC, PlayStation 4 og Xbox One, men ble utsatt i april. Hverken Bandai eller utvikler FromSoftware har gått nærmere inn på hvorfor utsettelsen ble nødvendig, men hva enn problemet var ser det altså ut til å være løst.

Den planlagte nettverkstesten for spillet vil tilsynelatende fortsatt avholdes en gang før lanseringen. I mellomtiden skal Nintendo slippe sin betaltjeneste for nettspilling, men hvorvidt man må abonnere for å delta på testen er enda uvisst. Bandai kommer med flere detaljer ved en senere anledning.

Den tidligere annonserte Amiibo-figuren Solaire of Astora slippes samme dag som Switch-versjonen.

Oppusset eventyr

Dark Souls Remastered lar spillere oppleve det brutale eventyret med et forbedret utseende, samt bedre oppløsning og bildefrekvens avhengig av hvilken plattform man spiller på. På Nintendo Switch blir det 1080p-oppløsning og 30 bilder i sekundet i TV-modus og 720p-oppløsning og 30 bilder i sekundet i håndholdt modus.

Den oppussede utgaven inkluderer Artorias of the Abyss-utvidelsen, og gir flerspillerdelen et løft ved at opptil seks spillere kan spille sammen eller mot hverandre samtidig.

Vi testet PC-versjonen av Dark Souls Remastered tidligere i år.
– Den beste versjonen av Dark Souls, men neppe verdt pengene på PC »

Siste fra forsiden