Dark Souls Remastered for Nintendo Switch er utsatt

De øvrige versjonene lanseres som planlagt, men Switch-eiere må vente til sommeren.

Bandai Namco

Den oppussede utgaven av det første Dark Souls-spillet vil ikke lenger lanseres samtidig på alle plattformer. Actionrollespillet kommer fortsatt til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 25. mai, men Nintendo Switch-eiere har blitt nødt til å vente litt lenger.

Switch-eiere får likevel ikke Dark Souls Remastered samtidig som alle andre.
Bandai Namco

I en melding på Twitter kunngjorde From Software at Switch-versjonen først skal lanseres en gang til sommeren. En offisiell grunn for ble ikke gitt, men utvikleren lover at utsettelsen vil resultere i en forbedret opplevelse for spillere:

– På grunn av ulike grunner har lanseringen av Nintendo Switch-versjonen av Dark Souls Remastered blitt flyttet til sommeren 2018. Vi beklager på det sterkeste til alle som gleder seg til lanseringen, og håper dere vil like å spille Dark Souls hvor som helst og når som helst, sa FromSoft.

Flytter nettverkstest og Amiibo-lansering

I tillegg til slippdatoen vil også spillets planlagte nettverkstest på hybridkonsollen flyttes. Testen vil foregå som planlagt på PlayStation 4 og Xbox One – en gang før 25. mai – mens Switch-versjonen skal først i ilden nærmere sin egen lansering.

For å fullføre hat-tricket bekreftet Bandai Namco at Solaire of Astora-Amiiboen også utsettes. Figuren, som kan brukes for å lære en ny gest i Dark Souls Remastered, slippes samtidig med spillets Switch-versjon.

Tidligere denne måneden fikk vi en smakebit på hva spillere kan se frem til i nyversjonen av From Softwares ikoniske spill. Først og fremst er det snakk om visuelle og ytelsesbaserte forbedringer, men det blir også et par små funksjonelle oppgraderinger.

Originalen fikk en god mottakelse her i gården.
Les vår anmeldelse av Dark Souls fra 2011 »

Siste fra forsiden