Nå kan du sikre deg en plass i Dark Souls Remastered-testen

Serverne åpner ikke før til neste uke, men nedlastingen er allerede tilgjengelig.

Bandai Namco

Etter å ha hintet om en åpen nettverkstest for Dark Souls Remastered i lengre tid, har From Software omsider sluppet noen håndfaste detaljer. Testen vil avholdes i to faser i løpet av 11. og 12. mai (europeiske tidspunkter er så langt ikke bekreftet), men spillere må hive seg rundt allerede nå om de vil sikre seg en plass.

Dark Souls Remastered-testen går av stabelen 11. mai.
Bandai Namco

De som ønsker å delta må laste ned nettverkstesten denne uken, fra enten PlayStation- eller Microsoft-butikken – avhengig av om du spiller på PlayStation 4 eller Xbox One. Så vidt Gamer.no er bekjent blir testen åpen for alle, men nedlastingen er kun tilgjengelig frem til 8. mai.

Akkurat hvorfor FromSoft stanser nedlastingene tre dager før testen begynner sier utvikleren ikke noe om, men kommer du 9. mai er du altså for sent ute.

Besøk Undead Parish

I løpet av nettverkstesten får spillere bryne seg på området kalt Undead Parish, en kirke der menigheten gladelig tar livet av uforsiktige eventyrere. I Dark Souls Remastered har området fått et lite ansiktsløft, og spillere kan utforske omgivelsene i forbedret oppløsning og bildefrekvens;

  • PlayStation 4 - 1080p-oppløsning og 60 bilder i sekundet
  • PlayStation 4 Pro - Oppskalert 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet
  • Xbox One - 1080p-oppløsning og 60 bilder i sekundet
  • Xbox One X - Oppskalert 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet

I tillegg får testdeltakere oppleve nyversjonens utvidede flerspillerdel, der opptil seks spillere kan spille med eller mot hverandre samtidig. Nettverkstesten krever naturlig nok at konsollen din er koblet opp til Internett, men man trenger ikke PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap for å delta.

Nintendo Switch skulle opprinnelig også få være med på denne runden med testing, men da versjonen ble utsatt ble også nettverkstesten på hybridkonsollen flyttet. Foreløpig vet vi ikke når Switch-spillere skal få prøve Dark Souls Remastered, og heller ikke PC-spillere er invitert til nettverkstesten.

Dark Souls Remastered blir billigere for noen.
Har du originalen på PC får du nyversjonen til halv pris »

Siste fra forsiden