Dark Souls - servere

PC-serverne til Dark Souls er på vei tilbake

Fire måneder etter de ble stengt ned.

Bandai Namco

Det var tilbake i januar i år at FromSoftware og Bandai Namco besluttet å stenge ned PC-serverne for samtlige Dark Souls-spill. Årsaken var en grov svakhet i spillenes nettverkssikkerhet, som lot andre spillere få tilgang på maskinen din.

Siden den gang har utvikleren sagt svært lite om situasjonen, men nå begynner ting omsider å se lysere ut.

Dark Souls 3 skal først ut

I en uttalelse til PC Gamer fortalte FromSoft at arbeidet er i gang med å få serverne tilbake på nett. Teamet kunne riktignok ikke si noe om når PC-spillere kan forvente å få spille med eller mot hverandre igjen.

– Vi er i ferd med å gjenopprette serverne for Dark Souls-serien på PC. Vi planlegger å gjenopprette nettverksfunksjonalitet for hvert spill i tur og orden, og bringe tilbake Dark Souls 3-servere så snart vi har fullført det nødvendige arbeidet for å rette opp problemet, sa utvikleren og fortsatte:

– Vi kommer til å dele ytterligere oppdateringer så snart vi har landet på tidspunkter. Vi ønsker å takke alle våre spillere for deres tålmodighet og forståelse mens vi jobber for å fikse denne feilen.

Gode nyheter for PC-spillere, altså. De på konsoll har for øvrig sluppet unna problemet, da svakheten bare kunne utnyttes i PC-versjonen.

LES OGSÅ: Denne modden gjør Elden Ring om til et co-op-spill uten begrensninger »

Siste fra forsiden