Daughters of Ash

Dark Souls-modifikasjon gir actionrollespillet en stor overhaling

Oppdag flere sjefsfiender, ferske historier og annerledes utstyr.

FromSoftware

En ivrig Dark Souls-fan som går under navnet «Grimrukh» har lansert en omfattende PC-modifikasjon for det nå syv år gamle spillet. Daughters of Ash pusser opp den nådeløse Lordran-verdenen, og introduserer et lass med nyheter for spillere å bryne seg på.

Daughters of Ash endrer på Dark Souls-opplevelsen på mange forskjellige måter.
Grimrukh

Ifølge skaperens offisielle beskrivelse byr modifikasjonen på nye veier å utforske, flere sjefsfiender – inkludert motstandere fjernet fra det opprinnelige spillet – ferske historier og vennlige figurer, samt nye våpen og annet utstyr.

Samme utseende, nye opplevelser

Selv om det er mye nytt å oppdage påpeker Grimrukh at han ikke har brukt nye modeller eller teksturer på noe. Våpen og sjefsfiender man støter på i Daughters of Ash er basert på FromSoftwares opprinnelige verk, men de vil oppføre seg på nye måter og dukke opp på helt nye steder for å skape en fersk og overraskende opplevelse.

Totalt skal arbeidet ha tatt rundt 1000 timer, og selv om modifikasjonen er lansert gjenstår det en del arbeid med opprydding av småfeil som spillere oppdager underveis.

Alle som ønsker å gi seg i kast med Daughters of Ash – og som eier originalspillet – kan laste den ned gratis via nettstedet NexusMods. Der finner du også instruksjoner for hvordan du installerer modifikasjonen, samt en liste over oppdateringer etter hvert som de rulles ut.

Foreløpig virker modifikasjonen kun for Dark Souls: Prepare to Die Edition på PC. En versjon for Dark Souls: Remastered vil etter planen lanseres senere i 2019.

FromSoftware har selv noen nye prosjekter på gang.
To hemmelige spill er underveis, bekreftet studiosjefen nylig »

Siste fra forsiden