Snart kommer Dark Souls-utviklerens nye eventyrspill

På årets E3-messe overrasket Dark Souls- og Bloodborne-utvikleren FromSoftware publikum ved å kunngjøre et aldri så lite VR-spill kalt Déraciné. Via en ny trailer kunngjøres det nå at spillet slippes den 6. november.

Spillet lanseres altså eksklusivt til PlayStation VR og er utviklet i samarbeid med SIE Japan Studio, som FromSoftware også samarbeidet med på Bloodborne.

Déraciné blir et temposkifte fra studioet og er et eventyrspill som skal by på en ny tilnærming til sjangeren, ifølge utviklerne selv.

Lovende

Spillet foregår på en kostskole for unge jenter og lar spilleren innta rollen som en fe som ingen har sett. Gjennom å samle inn informasjon og løse puslespill er oppgaven å knytte personlige bånd med figurene i den fysiske verdenen, og å løse et overhengende mysterium.

Sony

Det beskrives videre som et stillferdig spill med en dyp historielinje, og spillet er spesifikt designet for å utnytte VR-teknologien.

Vår utsendte fikk en kjapp titt på spillet på årets E3-messe, og satt igjen med et godt inntrykk.

– Idet jeg fikk ta på meg VR-maske og Move-kontrollere, merket jeg nesten øyeblikkelig at dette er et univers jeg vil bli bedre kjent med. Den særegne FromSoftware-stilen lever i beste velgående her, med britiske aksenter, vakre omgivelser, engasjerende personligheter og en overveldende følelse av mystikk og undring, skrev vår mann.

From Software har også et annet spill på gang: Se videoen fra Sekiro: Shadows Die Twice »

Siste fra forsiden