Slik blir Dark Souls-skapernes nye spill

Sekiro: Shadows Die Twice vist frem på Gamescom.

På årets E3-messe kunngjorde Dark Souls- og Bloodbourn-skaperne From Software sitt nye spill Sekiro: Shadows Die Twice med en trailer. På den pågående Gamescom-messen viste utvikleren mye mer fra spillet.

I et intervju med nettstedet IGN fortalte From Software og Activision om sitt nye spill samtidig som vi får se rundt 14 minutters spilling.

Sekiro: Shadows Die Twice er et tredjepersons actioneventyrspill med rollespillelementer som foregår i Japan på 1500-tallet. Man styrer en ninja som har i oppdrag å redde mesteren sin, som er holdt fanget av en ond klan.

Snikeelementer

From Software/Activision

I spillet bruker man et sverd som hovedvåpen, og man har også en gripekrok til disposisjon som brukes aktivt til å komme seg rundt og som legger rette for mye vertikal manøvrering og utforskning.

I tillegg til kamp byr spillet også på snikeelementer, og i likhet med hva From Softwares tidligere titler har levert skal også Sekiro by på heftige utfordringer, lover studioet.

Ellers har spillet en gjenopplivningmekanikk som innebærer at man kan gjenoppstå når man dør, men bare én gang. Man må altså nedkjempe fiender for å få tilbake evnen til å gjenoppstå hver gang man bruker den.

Sekiro: Shadows Die Twice lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC den 22. mars neste år.

Les også: Nå kommer det et nytt Desperados-spill »

Siste fra forsiden