Sekiro: Shadows Die Twice - Thomas-toget

En modder har lempet Thomas-toget inn i Sekiro

Møt Thomas the Snake Engine.

Jeg har en teori: alle PC-spill med en stor nok spillerbase og moddemuligheter vil før eller siden se at Thomas-toget dukker opp i en eller annen form. Det nyeste tilskuddet til den litt snedige familien er Sekiro: Shadows Die Twice.

Som du kan se i videoen over er det den store hvite slangen fra spillet som har fått en ny, blå ham. Mod-skaper «katalash» har sørget både for at du ikke bare får se det skremmende stoiske trynet til Thomas, men du kan også høre fløytingen hans dersom han befinner seg i nærheten.

Dersom du er lei av å hanskes med den store slangen, kan du installere modifikasjonen via NexusMods selv.

Som nevnt over har Lokomotivet Thomas figurert i en rekke PC-spillmodifikasjoner tidligere. Så vidt vi vet begynte herligheten med en mod til The Elder Scrolls V: Skyrim i 2013, som siden har blitt fulgt opp med tilsvarende skremmende opptredener i blant annet Fallout 4, og nylig i Resident Evil 2 Remake tidligere i år.

En perfekt åndelig oppfølger

Sekiro: Shadows Die Twice er som regel litt mindre Thomas-togete.
Activision

Sekiro: Shadows Die Twice er et tredjepersons actioneventyrspill med rollespillelementer som foregår i Japan på 1500-tallet. Man styrer en ninja som har i oppdrag å redde mesteren sin, som er holdt fanget av en ond klan.

Vår anmelder likte spillet svært godt, og skrøt veldig av hvordan utvikler FromSoftware har endret på formelen de har etablert i Dark Souls-spillene og Bloodborne.

– Spillet legger opp til at det skal være lettere for nye spillere å komme inn, men straffer oss kjapt med noen sinnsykt vanskelige, nervepirrende og tilfredsstillende sjefskamper. Jeg kan vanskelig si noe om andre sin opplevelse av vanskelighetsgraden, men noen av sjefskampene mot slutten har jeg brukt så latterlig mye tid på at det ikke er noe annet spill i SoulsBorne-universet som kommer i nærheten, skrev han i sin anmeldelse.

Sekiro: Shadows Die Twice er tilgjengelig på Xbox One, PlayStation 4 og PC.

LES OGSÅ: Disse hobbyprosjektene forvandlet spillbransjen »

Siste fra forsiden