Sekrio: Shadows Die Twice

Sekiro-oppdatering oppfordrer spillere til å eksperimentere med nye strategier

Activision

En drøy måned etter lanseringen av Sekrio: Shadows Die Twice har FromSoftware kunngjort en ny oppdatering for spillet. Oppdateringen rulles ut for PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet av 23. april, og som utvikleren forteller vil den introdusere ulike endringer til kampopplevelsen.

Oppfordrer til eksperimentering

Noen av proteseverktøyene i Sekiro kan nå bli mer effektive i kamp.
Activision

Ifølge FromSoft vil oppdateringen blant annet justerer effektiviteten og kostnaden for flere av spillets såkalte proteseverktøy – eller Prosthetic Tools. Målet er å oppfordre spillere til å prøve flere verktøy og strategier i kamp, lyder forklaringen.

Blant verktøyene som endres er Lazulite Sacred Flame og de ulike Loaded Axe-variantene, som alle vil koste færre Spirit Emblems å bruke. Samtidig blir det billigere å benytte seg av spesialangrep som Ashina Cross, Dragon Flash, Floating Passage og Mortal Draw.

Les også: Sekiro solgte to millioner eksemplarer på ti dager »

Videre lover FromSoft at det skal bli lettere å finne den verdifulle gjenstanden Divine Confetti på enkelte fiender, mens det lille Sabimaru-sverdet blir mer effektivt i noen situasjoner.

For de som har slitt med en viss okse man kan støte på tidlig i spillet, vil oppdateringen gjøre denne utfordringen litt greiere. Den hissige tyren får både helse og balanse redusert, som skal forbedre flyten i kampen.

Utvikleren nevner også andre små og store endringer, som du kan lese gjennom på Sekiros nettsider. Når oppdateringen er lansert kan du sjekke at du er på den nyeste versjonen ved å se «App Ver. 1.03» nederst i høyre hjørnet på spillets startmeny.

Vi likte Sekiro: Shadows Die Twice veldig godt.
Les vår vurdering av spillet her »

Siste fra forsiden