Sekiro: Shadows Die Twice

Fullførte Sekiro på to timer med bind for øynene

Ville scener fra Awesome Games Done Quick.

Det å fullføre FromSoftware-spillet Sekiro: Shadows Die Twice under vanlige omstendigheter er vanskelig nok. For «Mitchriz» er oppgaven imidlertid altfor lett. Derfor gjør han det i stedet med bind for øynene, og huhei hvor det går.

Natt til søndag dukket han opp på «speedrunner»-festivalen Awesome Games Done Quick for å vise frem den utrolige bragden. Det hele ble unnagjort på to timer og 35 sekunder, som er brennkvikt selv for noen som har øynene åpne.

Hele gjennomspillingen – som du kan se i videovinduet over – er bygget på hukommelse og lyd, der «Mitchriz» feier gjennom verdenen og forbi sjefsfiender ved å lytte til hva som foregår rundt ham.

Spilleren klarte mesterstykket første gang i fjor sommer, den gang på fire og en halv time. Dagens verdensrekord er visstnok på 1 time og 32 minutter.

Awesome Games Done Quick ble nok en gang avholdt på nett, takket være koronarestriksjoner. Pengeinnsamlingen gikk likevel hett for seg, og ved endt sending hadde seere til sammen gitt 29,9 millioner kroner.

Beløpet satte ny rekord for det årlige arrangementet. Pengene sendes videre til Prevent Cancer Foundation, en amerikansk veldedighetsorganisasjon som jobber med kreftforebygging.

LES OGSÅ: Wordle-forvirring endte med suksess for fem år gammelt spill – nå gir utvikleren inntektene til veldedighet »

Siste fra forsiden