Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro får plutselig mer innhold til høsten

Boss Rush-modus, flere antrekk og meldinger fra andre spillere.

Activision

Et av fjorårets aller beste spill, Sekiro: Shadows Die Twice, får en oppdatering med nytt innhold i høst. Det kunngjorde Activision noe overraskende denne uken.

Med Reflections of Strength kan spillere utkjempe sjefskamper igjen og igjen.
Activision

I en melding på sine nettsider forteller utgiveren at oppdateringen, levert av utvikler FromSoftware, blant annet skilter med noe kalt Reflections of Strength. Dette er en funksjon som lar deg utkjempe spillets sjefskamper om igjen.

Spesielt erfarne spillere kan også driste seg på såkalte Gauntlets of Strength – hvor man kun har ett liv til å komme seg gjennom serier med ekstra tøffe utfordringer. Dør du må du begynne alt forfra igjen.

Send meldinger til andre spillere

Videre lokker oppdateringen med helt nye klær for protagonist Wolf. Muligheten til å skifte på seg var noe spillere savnet fra originalopplevelsen, og nå kommer tre nye kostymer. Et av dem låses opp ved å fullføre Sekiro, mens de to andre får man gjennom Gauntlet-utfordringer. Alle tre er kun kosmetiske, og gir dermed ingen fordeler i kamp.

Remnants viser opptak av andre spillere.
Activision

Sist, men slettes ikke minst, introduserer Sekiro muligheten til å sende meldinger til andre spillere – et klassisk kjennetegn på FromSoft-spill.

Remnants lar spillere ta opptak av for eksempel en kul kampsekvens eller tips for å løse en plattformseksjon. Opptaket, på maks 30 sekunder, og en kort melding kan deretter lastes opp slik at andre spillere kan finne det i sin verden.

Oppdateringen slippes gratis for alle som eier Sekiro: Shadows Die Twice. Lanseringsdatoen er satt til 29. oktober for PC, PlayStation 4 og Xbox One – samme dag som spillet blir tilgjengelig på Google Stadia.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Sekiro »

Siste fra forsiden