Modding Elden Ring

Thomas-toget har funnet veien inn i Elden Ring

Modderne leverer som vanlig.

Som om ikke verdenen i Elden Ring hadde nok farer å by på, er det nå en ny plage å passe seg for. Det skrekkelige Thomas-toget har inntatt The Lands Between, og tatt plassen til ridedyret til den første fienden de fleste møter når de begynner eventyret: The Tree Sentinel.

Og ikke nok med det. Den trofaste hesten til spilleren – Torrent – har også blitt erstattet med det glisende plastikktoget, så man kan selv ri på Thomas om man skulle ønske det.

LES OGSÅ: 10 kjappe tips til deg som er rasende på Elden Ring »

V̶e̴d̷ ̷m̶o̸r̶g̴e̶n̷g̴r̶y̸ ̷e̸r̵ ̵d̸e̶ ̵p̸å̷ ̴p̶l̵a̸s̸s̷ ̵T̵r̵e̷k̷k̷e̷r̶ ̶v̷o̸g̴n̴e̵r̶,̷ ̶h̶v̸e̵r̵t̵ ̶s̸i̴t̷t̷ ̴l̵a̶s̵s̸.̵
NexusMods

I videoen over kan du se hvordan Lokomotivet Thomas og ridderen gyver løs på spilleren det sekundet de ser dem. Grusomheten skyldes en modder kalt «skymoon0», som har lagt metoden ut på NexusMods.

Å installere det hele krever litt arbeid, der man må bruke en tilpasset versjon av UXM for å patche spillet, og så legge til mappen man laster ned fra nettsiden. Akkurat nå virker det også som om UXM for Elden Ring ikke er tilgjengelig fra Nexus Mods, men «skymoon0» sier at det forhåpentligvis ordner seg snart.

LES ANMELDELSEN: Elden Ring er et mesterverk

Thomas leter etter sitt neste offer i Fallout 4.
Trainwiz, NexusMods

Elden Ring lempes dermed inn i en lang tradisjon av PC-spill som blir moddet for å gi Lokomotivet Thomas innpass. I 2013 begynte Thomas å terrorisere innbyggerne i The Elder Scrolls V: Skyrim, mens han senere har gjort opptredener i blant annet Fallout 4, Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2: Remake og Kingdom Hearts III.

– Elden Ring er et mesterverk

Selv om modding av Elden Ring er for de mest interesserte, har spillet utvilsomt truffet godt hos publikumet. Nylig kunne utgiver Bandai Namco melde om 12 millioner solgte eksemplar.

Også kritikerne har lovpriset Elden Ring siden lanseringen i februar. Vår egen Andreas Bjørnbekk hadde svært lite å kritisere spillet for, og ga det toppscore i sin anmeldelse.

– Jeg har opplevd flere aha- og wow-øyeblikk i dette spillet enn i noe annet av sitt slag, og det føles så deilig å kunne bli bergtatt av det beste åpen verden-spillet siden The Witcher 3, men med brutaliteten, mystikken og friheten i kampstil, fortellinger og reising som Elden Ring tilbyr. Elden Ring fremstår rett og slett som en makeløs blanding av Dark Souls, Shadow of the Colossus og The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og det burde få de fleste ører til å spisses, skrev han om spillet.

LES OGSÅ: Er dette det mest «OP» våpenet i heile Elden Ring?

Les også
Anmeldelse: Elden Ring

Siste fra forsiden