Lokomotivet Thomas terroriserer Fallout 4 i denne modden

Godstoget er her igjen!

Etter å ha terrorisert innbyggerne i The Elder Scrolls V: Skyrim siden 2013 med sine skrekkelige krefter, har Lokomotivet Thomas nå sneket seg inn i Fallout 4 også.

I toppvideoen kan du se hvordan det elskverdige blå lokomotivet har infisert så å si alle aspekter av verdenen – Deathclaw-monstre, mini-nukes, Vertibirds, missiler og MIRV-våpen: de har alle blitt Thomas-tog-ifisert. Vårt tips: hører du togfløyten hyle, bør du legge på sprang.

– Hvorfor er ikke Thomas i Fallout 4 ennå?

Choo-choo!
Trainwiz, NexusMods

Det er modderen «trainwiz», personen bak modifikasjonen der Skyrims drager er byttet ut med godstoget, som nok en gang er på ballen.

– Jeg er sikker på at du, som meg, har sittet ved peisen på et eller annet punkt, slurpet i teen din mens du spiser et lite dyr og tenkt «Hvorfor har ikke noen plassert Thomas-toget i Fallout 4 ennå? Jeg mener, det er jo tydelig at han passer inn på alle måter!», postulerer modderen på NexusMods.

Om du selv vil gi godstoget innpass i Fallout 4 kan du laste ned modifikasjonen fra NexusMods.

Lokomotivet Thomas er for øvrig ikke den eneste skrekkelige skapningen som har fått innpass i Fallout 4. Nylig fikk vi høre at en modifikasjon hadde sørget for at Deathclaw-mosnterene ikledde seg en drakt som minner om wrestler-ionet Macho Man Randy Savage. Idet han setter klørne i deg, hører du selvfølgelig monsteret utbryte «Ooooh yeeeea!»

Fallout 4 er ikke det eneste spillet som har fått noen snedige mods.
The Witcher 3-modifikasjon bytter ut alle kamper med et slag Gwent »

Siste fra forsiden