Dark Souls Remastered kommer til Switch, PC, PlayStation 4 og Xbox One

Praise the sun!

Bandai Namco

Oppdatering 15:40 -Bandai Namco har annonsert at Dark Souls Remastered kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 også. Det slippes samme dag som Switch-versjonen, 25. mai.

Det skal kjøre i 1080p med 60 bilder i sekundet på Xbox One og PlayStation 4. På den litt svakere Switch-konsollen stopper det på 1080p med 30 bilder i sekundet, som synker til 720p i håndholdt modus. På Xbox One X og PlayStation 4 Pro blir det 4K-oppløsning.

Oppdatering: 15:00 - Nintendo har annonsert Dark Souls Remastered til Switch i en ny Nintendo Direct Mini. Spillet slippes 25. mai.

Opprinnelig artikkel følger.

Kotaku UK melder torsdag at en oppusset utgave av Dark Souls annonseres i løpet av dagen. Spillet skal slippes i mai.

Dark Souls Remastered skal ifølge nettstedet slippes til Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC, og skal først vises frem under en Nintendo Direct Mini som skal dukke opp i løpet av torsdagen. Vi vet ikke om det er snakk om torsdag norsk tid, eller om annonseringen skjer over midnatt.

Nye effekter, høyere oppløsning

Annonseringen av versjonene til PC, PlayStation 4 og Xbox One skal så komme noen timer senere, og utvikles av en annen utvikler enn den som jobber med Nintendo Switch-utgaven. Versjonen som kommer til disse andre plattformene skal dra nytte av lys og effekter som ble bakt inn i Dark Souls 3, samt teksturer med høyere oppløsning.

Flerspillerdelen skal også få støtte for opp til seks samtidige spillere i denne oppussede versjonen.

Planen skal være å slippe alle de tre Dark Souls-spillene til Nintendo Switch etter hvert.

Kotakus ryktesak kommer i etterkant av at det fløyt rundt rykter om en oppusset variant av Dark Souls i desember. Da ble det sagt at spillet skulle annonseres 15. desember, men det ble det ikke noe av.

LES OGSÅ: Dark Souls-fans har mye spennende i vente – Vi har testet tre inspirerte spill »

Siste fra forsiden