Dette er områdene hvor folk flest sliter i Dark Souls

Teknisk anlagt spiller laget tredimensjonalt kart over stedene med flest dødsfall.

Kjenner du deg igjen i noen av områdene?
Twitter/DriftItem

Det første Dark Souls-spillet begynner å dra litt på årene, men har plutselig blitt aktuelt igjen med den kommende Remastered-versjonen som er på vei. I lys av dette har en fan av serien nå servert oss et ganske interessant stykke informasjon om rollespillet, melder PCGamesN.

En Twitter-bruker som blant annet spesialiserer seg på såkalt omvendt ingeniørkunst (reverse engineering) har nemlig gått gjennom data fra Dark Souls og laget et kart som gjengir de høyeste konsentrasjonene av blodflekker i spillet – altså områdene hvor spillerne har dødd oftest. Dataene er ifølge spilleren gravd ut fra P2P-nettverkspakker.

Saken fortsetter nedenfor.

Markerte områder med navn

Kartet er en digital, tredimensjonal gjengivelse av hele spillverdenen i Dark Souls, og inneholder oransje prikker som representerer rundt 12 000 blodflekker hver. Vedkommende har også kartlagt hvor spillere legger fra seg flest meldinger til andre spillere, som er representert ved blå prikker.

For de som ikke umiddelbart gjenkjenner kartet og områdene har personen også lagt ut en annen Twitter-melding hvor ulike sjefer og områder er markert på kartet. Som man kan se av kartet sliter mange spillere ikke helt uventet med Gwyn, som er den siste sjefen i Dark Souls, og den godeste Capra Demon har også etterlatt seg mang en blodflekk.

Den nye versjonen av Dark Souls lanseres til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch den 25. mai i år, og skal blant annet by på nye grafiske effekter og høyere oppløsning. Hvorvidt det blir færre dødsfall nå som folk er mer forberedt på hva som venter dem gjenstår å se.

Dark Souls-utvikleren har et nytt spill på gang: Her er den første, mystiske teaseren fra spillet »

Siste fra forsiden