Dark Souls-utviklerens neste spill ser ikke hyggelig ut

Se teaser-videoen for FromSoftwares nye, blodige prosjekt.

Siden lanseringen av Dark Souls IIIs siste utvidelse i mars har det vært ganske stille fra utvikler FromSoftware. Teamet med Hidetaka Miyazaki i spissen har oppnådd stor suksess med Souls og Bloodborne, og forventningene knyttet til deres neste spill er derfor skyhøye.

Natt til fredag fikk vi endelig vite litt om FromSofts neste prosjekt. Det vil si, vi fikk vite at et nytt prosjekt faktisk er på vei, og ikke stort mer.

Nytt Bloodborne?

I forbindelse nattens The Game Awards-show viste utvikleren frem en meget kort trailer for ... et eller annet. Videoen – som du kan se over – varer bare i knappe 30 sekunder og inneholder kun to ting: en eller annen mekanisme dekket med blod og ordene «Shadows die twice».

Den blodige scenen vekker naturlig nok minner om Bloodborne, og én mulighet er at FromSoft endelig skal gi oss en oppfølger til det fantastiske actionrollespillet. Som blant annet Polygon påpeker kan teksten imidlertid også hinte til et annet av utviklerens actionspill – Shadow Tower fra 1998.

Nøyaktig hva Miyazaki og kompani jobber med er foreløpig umulig å si med sikkerhet, og ei vet vi heller når vi får høre mer. Med FromSofts irriterende evne til å holde på hemmeligheter knyttet til prosjektene sine er det ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet.

Siste fra forsiden