Elden Ring co-op

Denne modden gjør Elden Ring om til et co-op-spill uten begrensninger

Se hvordan den sømløse samarbeidsspillingen skal fungere.

Elden Ring er først og fremst et enspillereventyr, men man kan tilkalle en medspiller for å klare brasene. Samtidig er det tydelig at spillet ikke er laget for å traversere landskapet i tospann hele tiden, og det er flere begrensninger på plass som kaster ut spillpartneren underveis.

En modder kalt «LukeYui» har nå begynt arbeidet med å bøte på dette, og lage en variant av Elden Ring der man kan spille gjennom det hele sammen, uten avbrudd. Man skal slippe å bruke Furlcalling Finger Remedy for å tilkalle spilleren, og dersom en av spillerne dør under en kamp, vil det være mulig for den andre spilleren å fortsette.

LES OGSÅ: Elden Ring-mod legger inn superspilleren «Let Me Solo Her» som medhjelper »

Så langt er modden ikke ute for nedlasting, og ingen slippdato har blitt nevnt, men «LukeYui» har lagt ut et par videoer over arbeidet som er gjort så langt. Du kan se en overfor, og en nederst i artikkelen.

Den første viser hvordan to spillere kan bryne seg på Tree Sentinel helt i begynnelsen av spillet, og hvordan de nå kan dø i løpet av kampen uten å bli lempet ut av spillet. Den andre viser en rekke funksjoner som er påtenkt, slik som muligheten til å synkronisere målpunkter på kartet, og en observatørmodus som aktiveres dersom man dør.

LES OGSÅ: Thomas-toget har funnet veien inn i Elden Ring »

Stor spillopplevelse

Elden Ring har blitt en av de største spillopplevelsene i 2022, med trampeklapp fra anmeldere og spillere, og svært gode salgstall.

Vår egen Andreas Bjørnbekk hadde svært lite å kritisere spillet for, og ga det toppscore i sin anmeldelse.

– Jeg har opplevd flere aha- og wow-øyeblikk i dette spillet enn i noe annet av sitt slag, og det føles så deilig å kunne bli bergtatt av det beste åpen verden-spillet siden The Witcher 3, men med brutaliteten, mystikken og friheten i kampstil, fortellinger og reising som Elden Ring tilbyr. Elden Ring fremstår rett og slett som en makeløs blanding av Dark Souls, Shadow of the Colossus og The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og det burde få de fleste ører til å spisses, skrev han om spillet.

LES ANMELDELSEN: Elden Ring er et mesterverk »

Demonstrasjon av en rekke funksjoner i Elden Ring Seamless Mod.
LukeYui

Siste fra forsiden