Til helgen kan du prøvespille Dark Souls Remastered på Nintendo Switch

FromSoft inviterer til åpen nettverkstest, men krever Switch Online-abonnement.

FromSoftware

FromSoftware og Bandai Namco har omsider avslørt når spillere får teste Dark Souls Remastered på Nintendo Switch. Det etterlengtede actionrollespillet får en åpen nettverkstest i helgen, og alle som eier en Switch-konsoll er invitert.

FromSoft holder åpen nettverkstest for Dark Souls Remastered i helgen.
FromSoftware

Testklienten kan lastes ned fra Nintendo eShop allerede nå. Serverne er riktignok kun åpne fredag, lørdag og søndag, og da bare til bestemte tidspunkter. De som ønsker å se hva alt oppstyret dreier seg om, kan logge seg inn og spille mellom klokken 19:00 og 23:00 på hver av de tre dagene.

På sine nettsider påpeker utvikleren at man er nødt til å ha Nintendo Switch Online-medlemskap for å spille, men minner om at Nintendo tilbyr en gratis prøveperiode på syv dager.

Hvilken del av spillet man får prøve er ikke bekreftet, men trolig dreier det seg om den samme nettverkstesten som på PlayStation 4 og Xbox One. Da fikk man vandre rundt i Undead Parish-området, med fokus på flerspillerkamper og -samarbeid. Fremdrift fra nettverkstesten blir ikke overført til spillets fullversjon.

Måtte utsettes på Switch

Dark Souls Remastered kommer til Nintendo Switch den 19. oktober, litt senere enn opprinnelig planlagt. Den oppussede utgaven av spillet skulle egentlig ankomme hybridkonsollen 25. mai – samtidig med versjonene for PC, PlayStation 4 og Xbox One – med ble utsatt av ukjente grunner.

På Switch kjører spillet i 1080p-oppløsning og 30 bilder i sekunder i TV-modus og 720p-oppløsning og 30 bilder i sekundet i håndholdt modus. Dark Souls Remastered inkluderer Artorias of the Abyss-utvidelsen, og gir flerspillerdelen et løft ved at opptil seks spillere kan spille sammen eller mot hverandre samtidig.

FromSoft er ellers i gang med et helt nytt rollespill.
Se litt av Sekiro: Shadows Die Twice her »

Siste fra forsiden