<br>

Slik blir konsollversjonen av Divinity: Original Sin 2

Video sluppet.

Etter kun å ha vært tilgjengelig på PC i lengre tid er en konsollutgave av det svært kritikerroste rollespillet Divinity: Original Sin 2 nå rett rundt hjørnet. Nå har utgiveren Bandai Namco sluppet en ny video som gir et innblikk i den kommende Definitive Edition-utgaven.

Videoen, som du ser øverst, gjennomgår blant annet samarbeidsmodusen med delt skjerm, en funksjon som ifølge utvikleren ikke tilbys av noe annet konsoll-rollespill av denne typen.

Konsollversjonen av Divinity: Original Sin 2 ble først kunngjort i april i år og kommer med en rekke endringer og forbedringer som har blitt etterspurt av PC-spillerne, og som utvikleren Larian Studios redegjorde for tidligere i sommer.

Bandai Namco

Kraftig forbedret historiefortelling

Blant de mange oppdateringene kan spillere nå vente seg forbedringer i historiefortellingen i spillet. Den nye utgaven har endret hele 150 000 ord i teksten som spillet byr på, og over 130 000 nye ord er lagt til. Forbedret stemmeskuespill og nye dialoger og situasjoner er også på plass.

Ellers har Larian jobbet med balanseringen av noen av kampene i spillet for å få bedre flyt i vanskelighetsgradkurven og hindre plutselige «topper» i vanskelighetsgraden. Ifølge utvikleren skal de nye endringene sørge for at kamper tidlig i spillet forbereder spilleren bedre på det som kommer senere. I tillegg er noen helt nye kamper på plass.

Om man synes spillet er for utfordrende kommer den nye utgaven også med en ny «Story»-modus for dem som ønsker mer fokus på historien og mindre fokus på kamp. Denne modusen skal være lettere enn den eksisterende «Explorer»-modusen.

Utover dette får ikke nyversjonen betydelige endringer i grensesnitt eller grafikk sammenlignet med PC-versjonen. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition lanseres 31. august til både Xbox One, PlayStation 4 og PC, og om man allerede eier originalspillet til PC er den nye versjonen gratis.

Les også: Dark Souls Remastered har fått ny slippdato på Switch »

Siste fra forsiden