Divinity: Original Sin the Board Game

Det kritikerroste rollespillet Divinity: Original Sin 2 får sitt eget brettspill

Har allerede blitt en suksess på Kickstarter.

Larian Studios

Divinity: Original sin-serien har tatt rollespillsamfunnet med storm, og nå tar serien sannelig steget over i brettspillkategorien. Det melder blant andre Polygon.

Divinity Original Sin the Board Game, som spillet heter, folkefinansieres via Kickstarter, hvor det i skrivende stund har samlet inn langt over finansieringsmålet på 160 000 dollar.

Spillet lages av brettspillprodusenten Lynnvander Studios og foregår i Rivellon – altså samme univers som dataspillene.

Basert på Original Sin 2

Kickstarter

Det er basert spesifikt på det andre spillet i serien, det svært kritikerroste Divinity: Original Sin 2, men tar spilleren i andre retninger og legger til nye historier, sideoppdrag, ferdigheter, gjenstander og monstre.

Brettspillet beskrives som et storslagent eventyr hvor opptil fire samarbeidende spillere legger ut på en historietung ferd fylt med taktiske kamper og meningsfulle valg – elementer som Divinity-spillere utvilsomt vil kunne nikke gjenkjennende til.

Spillet ble svært populært på Kickstarter og nådde ifølge utvikleren finansingsmålet på bare fire timer, noe som var langt over forventningene, og det er fremdeles nesten én måned igjen av kampanjen.

Mer informasjon finner på spillets Kickstarter-side, og se også videoen under.

Les også: Knallsterke Divinity: Original Sin 2 ble plutselig lansert på Switch »

Siste fra forsiden