Snart kommet Divinity: Original Sin 2 i ny utgave med masse forbedringer

Definitive Edition-utgaven til PC og konsoll rett rundt hjørnet.

Larien Studios

Da Larian Studios kunngjorde konsollversjonene av Divinity: Original Sin 2 i april opplyste utvikleren at de samtidig skal gi spillet mange forbedringer, uten å gi noen flere detaljer. På sin Kickstarter-side har de imidlertid nå redegjort for oppdateringene som er på vei til spillet.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, som den nye utgaven av spillet heter, får ifølge Larian Studios intet mindre enn tusenvis av endringer basert på en drøss tilbakemeldinger fra spillere etter den opprinnelige lanseringen i fjor. En video som tar for seg noen av endringene ser du under.

Blant de mange oppdateringene kan spillere nå vente seg forbedringer i historiefortellingen i spillet. Den nye utgaven har endret hele 150 000 ord i teksten som spillet byr på, og over 130 000 nye ord er lagt til. Forbedret stemmeskuespill og nye dialoger og situasjoner er også på plass.

Bedre balansering og ny, lettere modus

Divinity: Original Sin 2 kan være et ganske krevende spill å komme inn i om man ikke er hardbarket rollespillentusiast, og for å gjøre det litt lettere for nybegynnere har utvikleren lagt til et ekstra dekk i skipet som brukes som opplæringsdel i begynnelsen av spillet.

Ellers har Larian jobbet med balanseringen av noen av kampene i spillet for å få bedre flyt i vanskelighetsgradkurven og hindre plutselige «topper» i vanskelighetsgraden. Ifølge utvikleren skal de nye endringene sørge for at kamper tidlig i spillet forbereder spilleren bedre på det som kommer senere. I tillegg er noen helt nye kamper på plass.

Om man synes spillet er for utfordrende kommer den nye utgaven også med en ny «Story»-modus for dem som ønsker mer fokus på historien og mindre fokus på kamp. Denne modusen skal være lettere enn den eksisterende «Explorer»-modusen.

Utover dette kan Larian opplyse at konsollversjonene ikke får noen betydelige endringer i grensesnitt eller grafikk sammenlignet med PC-versjonen. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition lanseres i august til både Xbox One, PlayStation 4 og PC, og om man allerede eier originalspillet til PC er den nye versjonen gratis.

LES OGSÅ: Divinity: Original Sin 2 fikk full pott av vår anmelder »

Siste fra forsiden