Hva vet du om Bibelen?

I kunnskapsspillet The Bible Game får du svar på hvor godt du kjenner Bibelen.

The Bible Game er et spill litt utenom det vanlige. Formålet er å teste sine kunnskaper om Bibelen gjennom 1500 spørsmål og noen minispill basert på Det gamle testamentet (Game Boy Advance-versjonen dekker også Det nye testamentet).

Det er den energiske og humørfylte TV-verten Justin Warren som styrer showet kalt ”Do Unto Others”. Etter tur får fire spillere sjansen til å avduke felter på spilltavlen. Hvert felt skjuler enten hurtige spørsmålsrunder, utfordringer i småspill eller ”sudden death”-runder.

Det er naturlig nok om å gjøre å få mest poeng fra runde til runde, men se opp for det skrekkelige ”Wrath of God”-feltet. Kommer du på dette, kan du vinke farvel til poengene du har samlet opp i denne runden. Til gjengjeld får du visstnok en morsom og overraskende fortsettelse. Vanskelighetsgraden, hvor store utfordringer man skal få, og lengden på showet kan justeres slik at det blir underholdene for så mange som mulig.

Inntil fire spillere kan konkurrere samtidig i flerspillerdelen, og det skal være morsomt både for unge og gamle. Her får man blant annet utfordringer basert på Skapelsen, David og Goliat og splittelsen av Rødehavet. Det er mulig å spille hver enkelt utfordring separat utenfor showet, for å kjappere komme til spørsmålene. Musikksporet til spillet inneholder sanger fra populære kristne rockegrupper.

The Bible Game utvikles av Crave Entertainment, og gis ut for PlayStation 2, Xbox og Game Boy Advance den 30. juni. Den håndholdte versjonen blir noe annerledes, uten flerspillerstøtte og minispill, men med like mange spørsmål. Her styrer man de to hovedpersonene Billy og Jenny, som er på en reise for å finne Guds rustning. Gjennom syv brett og ulike miljøer presenteres kjente historier og utfordringer fra Bibelen.

Siste fra forsiden