Hvem er Norges beste supportere i FIFA?

To supportere fra hvert Tippeligalag inviteres til å samarbeide i en morsom turnering.

I fjor startet vi konseptet Gamer’s Paradise — en landsomfattende spillturnering i fire spill, med utendørsfinale midt i Oslo sentrum.

Også i år skal vi gjennomføre spennende onlineturneringer med solide pengepremier, og spillene vi har plukket ut er FIFA 13, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og StarCraft II — og vi starter med fotball.

Veldig mange fotballinteresserte spiller dataspill, og da spesielt fotballspill. Vi ønsker å la disse verdenene møtes gjennom en uformell konkurranse, der spillglede og lagentusiasme forenes på en sosial måte. Derfor har vi valgt en litt annen innfallsvinkel for akkurat FIFA-turneringen denne høsten.

I samarbeid med Norsk Toppfotball og Norsk Supporterallianse skal vi arrangere en turnering der Tippeligasupportere representere sitt eget lag i kampen om heder og ære.

To supportere fra hver klubb samarbeider

Så, dette skjer nå: I perioden fra FIFA 13 lanseres 27. september og frem til midten av oktober vil supporterklubbene få mulighet til å arrangere turneringskvelder i sine puber for å finne ut hvem som skal representere sin klubb. Vi stiller med PlayStation 3-maskiner og veiledning for gjennomføringen.

Samtidig med dette holder Gamer.no kvalifiseringer på PlayStation 3 med vårt turneringssystem på Gamer’s Paradise. Det blir én onlineturnering for hvert Tippeligalag, altså totalt 16 cuper.

Vinneren av den lokale pubturneringen og vinneren av onlineturneringen for sin klubb møtes fysisk på den lokale supporterpuben 20. oktober. Der skal de to samarbeide mot vinnere fra de andre klubbene. Dersom vinneren av onlineturneringen befinner seg i en annen by vil han bli flydd inn på vår regning for å delta.

Her kan du melde deg på onlineturneringen for ditt lag:

Finale og aktiviteter i Oslo sentrum

De beste lagene møtes til avsluttende finaler med publikum i Oslo City 27. oktober. Her blir supportere og Tippeligaspillere invitert til å heie frem sitt lag, og kampene sendes på storskjerm. Der blir det også en rekke aktiviteter for publikum.

Les også
Spillerne som sikret fjorårets seriemesterskap er i poengnød

Vi kommer tilbake med detaljer rundt gjennomføringen av onlinekvalifiseringen. Det blir også egne artikler i tiden fremover om våre planer for League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og StarCraft II.

Siste fra forsiden