League of Legends / Telenorligaen

– Hvis vi taper, farger jeg håret mitt grønt

Mye står på spill for Oslo Lions-spilleren «Dipzey» når laget møter nDurance på søndag.

Benedichte Breistøl

Søndagens kamp blir et oppgjør om heder, ære og poeng for lagene generelt, men for de to toplane-spillerne som går på samme skole til vanlig er det mer på spill. Adrian «Dipzey» Kjellevik og Vegard «Zeluz» Anda inngikk et veddemål for å høyne innsatsen. Den som spiller for taperlaget skal knuse tre egg i panna og hoppe i sjøen. Det hele skal også dokumenteres på film.

Adrian «Dipzey» Kjellesvik fra Oslo Lions EK lover å farge håret grønt om nDurance vinner i helgen.

– Jeg kommer ikke til å tape uansett. Lions gjør mange individuelle feil og vi er klare til å straffe dem for det. Vår midlaner, Energy, er også bedre enn deres, sier Zeluz til Gamer.no.

Zeluz selvsikre svar til oss fikk Dipzey til å bestemme seg for å toppe det opprinnelige veddemålet. Nå skal han farge håret grønt dersom Lions taper mot skolekameratens lag.

– Det er gøy å spille mot en kompis, men jeg tror nok det blir ganske likt i toplane. Derfor har jeg bestemt meg for å psyke han ut. Hvis jeg taper skal jeg farge håret grønt så det matcher Teletubbien Dipsy, sier toplane-spilleren til Lions.

– Det blir jo gøy å se Dipzey med grønt hår på skolen da, ler Zeluz når han får høre om utpsykingsforsøket.

Spillerne er også enige om at dersom kampen skulle ende i uavgjort, er det opp til kampens kommentatorer å avgjøre hvem som skal straffes.

– Jeg elsker å knuse DogSledder

Kommentatorene for søndagens storkamp har nemlig også meldt seg på veddemålet. De kommer til å kjøre en runde «stein, saks og papir» for å avgjøre hvem som kan velge hvilket lag de vil knytte sin skjebne til. Den som har knyttet sin skjebne til taperlaget får knust tre rå egg i panna etter kampslutt – mens strømmen er live.

Eskil «Fearsome» Uggen (t.v) og Julian «DogSledder» Nash har også et veddemål gående.

– Jeg elsker å knuse DogSledder. Det er noe av det beste jeg vet. Å få knuse egg over skallen hans høres ut som en perfekt ettermiddag. Planen min er å «mindgame» ham i stein, saks og papir, og få velge mitt lag til å vinne. Forhåpentligvis ser motstanderlaget dette på stream og går full «tilt», sier hovedkommentator Eskil «Fearsome» Uggen.

Det er altså mye som står på spill i kampen på søndag, og det blir ekstra spennende å følge med på utfallet av oppgjøret fordi lagene i utgangspunktet har ganske like spillestiler. Dipzey forteller blant annet at de har møttes endel i rangert-spill tidligere. Da har det vært veldig jevnt.

– Vi kommer nok til å spille slik vi pleier, altså aggressivt tidlig, og kjøre på derfra. Når vi har møtt nDurance tidligere, har vi vært ganske like og det blir mye frem og tilbake. Jeg tror det kommer til å avhenge mye av det strategiske og pick/ban-fasen, sier Dipzey.

nDurance håper å møte forrige helgs Lions-botlane

Det er knyttet endel usikkerhet til hvilken botlane begge lagene kommer til å stille opp med i oppgjøret. Ndurance kommer til å stille med den tidligere tyrkia-proffen Omid «Touch» Rosander i support-rollen, men det er fremdeles uvisst hvilken AD carry de kommer til å bruke i helgens kamp. Samtidig er det klart at Lions vil bruke Tore «Norskeren» Hoel i en av botlane rollene, men det er uklart hvilken.

Les også
Norske «Quixeth» blir Origen-spiller
Vegard «Zeluz» Anda fra nDurance slipper unna med å «bare» få tre egg i hodet og med et påfølgende hopp i havet.

Zeluz håper at Lions vil stille med samme botlane som sist helg, altså Tore «Norskeren» Hoel som AD carry og Dennis «Denden» Bui som support. Han tror det blir lettest å slå.

– Jeg tror Norskeren har lite erfaring som AD carry med tanke på at han hovedsaklig har spilt support tidligere. Jeg tror han kan bli god, men akkurat nå tror jeg vår botlane blir sterkere, forklarer Zeluz som også belyser at nDurance vil ha sin shotcaller Touch tilbake i helga.

Uvisst når Lions annonserer hvem som møter til kamp

RUNDE 3 AV LEAGUE OF LEGENDS I TELENORLIGAEN SPILLES SLIK:

Vis mer

myXMG mot SupaGoatSmuggla
12. september klokken 18:00
(vises på GamerTV)

Celestial Gaming mot Nix Elektroniske Sportsklubb
12. september klokken 20:00

BX3 Elektroniske Sportsklubb mot Jevo
13. september klokken 18:00

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb mot nDurance Gaming
13. september klokken 18:00
(vises på GamerTV)

Det er mulig vi må vente helt til kampstart med å vite nøyaktig hvem som stiller i botlane for Lions også. Den siste uken har de fått problemer etter avgjørelsen om å bruke en spiller som er under kontrakt med en annen klubb i forrige runde, og de ønsker ikke å fortelle hvilken spiller som kommer til å stille for dem i helga.

– Vi har brukt innbyttere i de siste treningene vi har satt sammen, fordi Mood ikke har vært tilgjengelig. Mood er fortsatt startende spiller på Lions og vil være det helt til noe annet er offisielt, forklarer Markus Knøsen, leder for Lions' League of Legends-lag.

– Dere har spilt med Denden på treninger den siste uken. Dersom dere ikke skal bruke Mood i helga, når kan vi regne med at en annen spiller annonseres?

– I henhold til reglement til Gamer.no må spillerne være oppført før kampstart. Vi har ikke et definert tidsrom dette vil annonseres på, understreker Knøsen ovenfor Gamer.no.

13. september kl 18.00 viser GamerTV oppgjøret mellom nyopprykkede nDurance Gaming og fjorårets ligamester Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb »

Siste fra forsiden