Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity foregår 100 år før Breath of the Wild

Nintendo trakk sløret av et nytt Zelda-spill.

Det mest etterlengtede Zelda-spillet for øyeblikket er nok oppfølgeren til Breath of the Wild, men nå har Nintendo i det minste kunngjort en annen, ny tittel som foregår i Zelda-universet – Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Spillet slippes til Nintendo Switch allerede den 20. november i år. En trailer kan du se øverst i artikkelen, og en lengre presentasjonsvideo av spillet ser du nederst.

Hyrule Warriors: Age of Calamity er altså strengt tatt en oppfølger til Hyrule Warriors fra 2014, men Nintendo er mer opptatt av å markedsføre spillet som en forgjenger til Breath of the Wild.

Foregår 100 år tidligere

Spillet foregår nemlig 100 år før historien til Breath of the Wild og gir spilleren mulighet til å oppleve selve de apokalyptiske begivenhetene som skildres i det spillet. Som med det første Hyrule Warriors-spillet er det Tecmo Koei som står bak, men denne gangen har utviklerne samarbeidet tett med Nintendos Zelda-team.

Som før kan man spille som blant andre Link og Zelda, og spillet går ut på å kjempe seg gjennom horder av fiender for å beskytte Hyrule mot undergangen.

Hyrule Warriors: Age of Calamity byr på kjente Breath of the Wild-omgivelser.
Nintendo

Ifølge Nintendo er målet at spillet skal appellere både til Hyrule Warriors-fansen og Breath of the Wild-tilhengere. Hvorvidt det lykkes med dette gjenstår å se, og det første Hyrule Warriors ble belønnet med lunkne 5 av 10 poeng her på Gamer.no.

Ellers erkjenner Nintendo at publikum venter i spenning på flere nyheter om Breath of the Wild-oppfølgeren. I den forbindelse benyttet Zelda-sjefen Eiji Aonuma anledningen til å informere oss om at Zelda-teamet jobber hardt med å gjøre spillverdenen enda mer imponerende enn i det første spillet, og at vi må vente litt lenger på nye oppdateringer.

Les også: Forhåndsbestilte eksemplar av Super Mario 3D All-Stars selges på nettet til blodpris »

Siste fra forsiden