I kveld kan du følge vår Dota 2-turnering direkte

Vi har samlet 16 norske Dota 2-lag til en uformell tevling.

Valve

Søndag kveld klokken 18:00 går startskuddet for Gamer.nos første åpne Dota 2-turnering, som vi arrangerer i samarbeid med Dota2.no og GamersLeague.no. Fokuset har denne gang vært å fikse en konkurranse for alle norske Dota 2-lag og vennegjenger som ønsker å måle sine ferdigheter mot resten av landet. Med 16 påmeldte lag, og ytterligere ni lag på venteliste, ligger det an til å bli en spennende kveld.

Gamers Leagues «LiquidN0va» kommer til å lose seerne gjennom søndagens kamper, som du kan se direkte i videovinduet nederst i artikkelen. Resultatene tikker inn på turneringssiden etterhvert som kampene avsluttes.

Flere turneringer på vei

Dota 2-turneringen setter an tonen for det vi satser på at blir en høst og vinter med jevnlige uformelle turneringer. Målet med disse turneringene er ikke å dele ut premier i hytt og gevær, men heller å invitere til uformelle tevlinger i de mange spillmiljøene som vi vet eksisterer over hele landet. Fokuset er på ferske klaner og lag, samt semi-profesjonelle. Vi håper å kunne meisle ut egne turneringer med et fokus på mer erfarne spillere etter hvert.

Vi tar gjerne imot input fra både seere og spillere, og har allerede bedt leserne om å stemme frem hvilke spill de ønsker å se turneringer i. Til å begynne med er målet å ha denne typen turneringer annenhver uke, men vi er åpne for å endre planen etter hvert som vi ser hvordan ting utvikler seg.

Les også: Her er reglene i Dota 2-turneringen vår
Les også: Slik deltar du i turneringene våre

Turneringen kan du følge her:

Siste fra forsiden