I kveld starter tredje cup

Ny mulighet til å kvalifisere seg denne helgen.

Denne uken ble vår nasjonale spillturnering Gamer’s Paradise for alvor sparket i gang. Her skal vi kåre Norges beste innenfor fire spill: Crysis 2, StarCraft II, FIFA 11 og Gran Turismo 5.

Les også: Dette kan du vinne!

Det vil gjennomføres totalt åtte cuper for hver av de fire spillene. Vinnerne går videre til et sluttspill, og den endelige finalen holdes i Oslo helgen 24.-26. juni.

Det er første gangen vi arrangerer en spillkonkurranse av dette kaliberet, og entusiasmen så langt har vært upåklagelig. Hittill har vi registrert over 700 deltakere.

I kveld starter den tredje kvalifiseringscupen og lørdag er det klart for den fjerde. Om du ønsker å prøve deg i Crysis 2 eller StarCraft II (gjelder også om du røyk ut av de forrige cupene) kan du registere deg her.

Les også: Alt om StarCraft II-turneringen
Les også: Alt om Crysis 2-turneringen

Frist for påmelding til dagens cup er klokken 20:00 i kveld. Klokken 20:15 setter vi opp hvem som møter hvem. Den samme fristen gjelder for lørdag. Deretter spiller man utover kvelden, frem til vi står igjen med åtte spillere fredag og åtte spillere lørdag. Disse går videre til sluttspillet i juni.

Dersom man ikke rekker å fullføre cupen den aktuelle dagen, så har man 48 timer på seg til å spille de resterende kampene og rapportere inn resultatet i systemet.

Turneringene i FIFA 11 og Gran Turismo 5 står fortsatt på vent på grunn av situasjonen med PlayStation Network og PlayStation Store. Vi kommer tilbake med informasjon når vi nærmer oss starten der.

Siste fra forsiden