Ikke forvent å se The Elder Scrolls VI på veldig, veldig lenge

Bethesda har ikke begynt å utvikle spillet ennå.

Bethesda Studios

Dersom du sitter og venter spent på en ny oppfølger i The Elder Scrolls-serien, må du nok belage deg på å vente lenge. I et intervju med Geoff Keighley mandag kveld fortalte spillselskapets PR-sjef, Pete Hines, at spillet ikke er under utvikling.

Hines peker på at Bethesda Game Studios – studioet som mest nylig har stått bak The Elder Scrolls V: Skyrim og Fallout 4 – jobber med to andre spill for øyeblikket, i tillegg til Nintendo Switch-porteringen av Skyrim og noen andre ting. De to spillene skal ikke være av den mindre varianten heller.

– Vi snakker ikke om ting som et Fallout Shelter-prosjekt, men mer store, multiplattform-spill, slik som du forventer, sier Hines i intervjuet.

Dermed må vi nok belage oss på vente noen år med å se hva et nytt The Elder Scrolls-eventyr vil bety. I mellomtiden pusher Bethesda nettrollespillet The Elder Scrolls Online ganske hardt – de har nettopp sluppet utvidelsespakken Morrowind, som legger til en hel del nytt innhold, ikke minst Vvardenfell-øya som de fleste kjenner best fra The Elder Scrolls III: Morrowind.

Snart seks år siden Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim.
Bethesda Studios

Til høsten er det faktisk seks år siden The Elder Scrolls V: Skyrim ble sluppet. Det åpne rollespillet ble en knallsuksess, og karret til seg en 10-er på terningen her på Gamer.no. Anmelder Joachim Froholt var veldig imponert, men påpekte at spillet hadde noen feil.

– Men for min del forsvinner de stort sett inn i bakgrunnen. Skyrim fengsler meg med sin storslagne verden og sitt dype univers, og når jeg etter over åtti timer med spillet fortsatt gleder meg hemningsløst til å fortsette spillingen er det klart at dette er et enspillerspill utenom det vanlige. Jeg elsker Skyrim, og det er faktisk mulig det har gått forbi Morrowind og plassert seg som mitt favorittrollespill gjennom tidene, skrev han like etter lansering.

The Elder Scrolls V: Skyrim fikk for øvrig en oppussing i fjor høst. Se hvordan oppussingen ser ut sammenlignet med den opprinnelige versjonen.

I mellomtiden kan du kanskje snuse på noen Skyrim-modder:
Enderal: The Shards of Order er en fantastisk Skyrim-modifikasjon »
Moonpath to Elsweyr er en annen Skyrim-mod du bør prøve »

Siste fra forsiden