Slik blir det å besøke Morrowind i The Elder Scrolls Online

Se den første traileren for nettrollespillets kommende utvidelse.

Bethesda og utvikler ZeniMax Online Studios har sluppet en ny trailer for The Elder Scrolls Onlines Morrowind-utvidelse, som viser frem litt av hva spillere har i vente.

Vvardenfell så mye grønnere ut før i tiden.
Bethesda

Videoen – som du kan se over – setter scenen for nettrollespillets kommende kapittel, og gir små glimt av Vvardenfell-området slik det så ut 700 år før hendelsene i The Elder Scrolls III: Morrowind.

Ved siden av traileren kunngjorde Bethesda også at alle som forhåndsbestiller The Elder Scrolls Online: Morrowind – enten kun som utvidelsen eller som totalpakken med nettrollespillet inkludert – får tilleggspakken Discovery Pack med på kjøpet. Denne inneholder blant annet et nytt antrekk, et kjeledyr, noen skattekart og en kiste med diverse godsaker.

Nye eventyr i kjente omgivelser

The Elder Scrolls Online: Morrowind tar oss med til kjente og kjære jaktmarker på øya Vvardenfell. Handlingen er som nevnt satt flere hundre år før The Elder Scrolls III, men ifølge ZeniMax vil landskapet og mange av nøkkelområdene være akkurat som vi husker dem.

The Elder Scrolls Online: Morrowind byr på mange nye utfordringer.
Bethesda

Spillere som tar turen til det nye området får gi seg i kast med over 30 timer med nytt innhold. Blant annet venter et oppdrag der man må hjelpe den legendariske krigeren Vivec med å redden verden fra ondskap.

Utvidelsen introduserer ellers en ny spiller-mot-spiller-modus, et gruppeområde for opptil 12 spillere og en ny spillbar klasse. «The Warden»-klassen bruker en blanding av magi og sverdkamp, og kjemper side om side med en enorm bjørn.

The Elder Scrolls Online: Morrowind kommer til PC, Mac, PlayStation 4 og Xbox One den 6. juni.

Vi tok nylig et tilbakeblikk på The Elder Scrolls III.
– Skyrim er flott, Oblivion er bra, men Morrowind er som å komme hjem »

Siste fra forsiden