Den neste Elder Scrolls Online-utvidelsen tar deg med til Arena-omgivelsene

«Summerset» tar deg tilbake til verdenen fra det aller første Elder Scrolls-spillet.

Bethesda har nå kunngjort den nye utvidelsen til nettrollespillet Elder Scrolls Online. Utvidelsen heter Summerset og lanseres til PC-plattformen den 21. mai, og til Xbox One og PlayStation 4 den 5. juni.

Denne gangen bærer turen, som navnet antyder, til Summerset – den største øya i Summerset Islands – et område vi sist besøkt i det aller første Elder Scrolls-spillet Arena fra 1994. Dette er blant annet hjemstedet til høyalvene i Tamriel.

Bethesda

Ny historie og utfordringer

I utvidelsen vil man kunne besøke Summerset Islands' hovedstad Alinor, og man får muligheten til å blant annet bli med i den mystiske Psijic-ordenen, forme flere ulike nye allianser og skaffe seg flere nye egenskaper.

Selvsagt får man også en nye historielinje å bryne seg på, og denne gangen står selve Tamriel-kontinentet i fare på grunn av en omfattende konspirasjon som det er din oppgave å avdekke og forhindre.

Utivdelsen vil også by på en helt ny ferdighet, nemlig smykkemakeri, og man får også mulighet til å prøve seg på en ny Trial-utfordring med 12 spillere. Flere detaljer om hva utvidelsen byr på finner du på hjemmesiden.

Snart kan du også innta Tamriel i VR: Skyrim VR kommer til PC »

Siste fra forsiden