The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion

Bethesda utsetter Elder Scrolls Online-avduking på grunn av presidentinnsettelsen

Frykter flere voldelige demonstrasjoner i USA.

Angrepet på amerikanske regjeringsbygg tidligere denne måneden sendte sjokkbølger gjennom USA. Nå frykter blant annet FBI at flere voldelige demonstrasjoner kan blusse opp i forbindelse med innsettelsen av Joe Biden som neste president, og det har fått Bethesda til å endre på sine planer.

The Elder Scrolls Online-utvikleren skulle egentlig vise frem Gates of Oblivion, nettrollespillets neste store ekspansjon dagen etter innsettelsesdagen. På grunn av faren for uroligheter har teamet valgt å utsette hele arrangementet.

Bethesda har lagt om planene sine.
Bethesda

– Ettersom innsettelsesdagen i USA faller på 20. januar har vi valgt å flytte vår globale avsløring av Gates of Oblivion fra 21. januar til 25. januar klokken [23:00 norsk tid]. Takk for støtten og vi sees snart, kunngjorde utvikleren via Twitter.

LES OGSÅ: Trumps Twitch-kanal suspendert igjen »

Kunngjøringen har fått en del negative reaksjoner i sosiale medier, spesielt fra spillere som ikke bor i USA. Bethesda påpeker imidlertid at flere medlemmer fra utviklerteamet jobber og bor i den amerikanske hovedstaden, og ledelsen ønsket derfor å være på den sikre siden.

Gates of Oblivion ble først vist frem under The Game Awards-utdelingen i desember. Den gang var det bare snakk om en kort teaser, og den offisielle avdukingen kommer nå altså i slutten av januar. Som navnet antyder er utvidelsen satt i Oblivion-verdenen, men ellers vet vi ganske lite om hva spillere kan forvente.

Bethesda har kunngjort et Indiana Jones-spill.
Skal lages av utvikleren bak Wolfenstein-spillene »

Siste fra forsiden