The Elder Scrolls Online får Morrowind-utvidelse

Bethesda inviterer til nye eventyr i gode, gamle Vvardenfell.

Den neste utvidelsen i The Elder Scrolls Online ble annonsert denne uken, og fans av rollespillserien kan vente seg en tur tilbake til velkjente jaktmarker. Utvidelsen – som skal lanseres 6. juni 2017 – er nemlig satt til Vvardenfell, øya der handlingen i The Elder Scrolls III: Morrowind fant sted.

Les også: Skyrim er flott, Oblivion er bra, men Morrowind er som å komme hjem »

Nye eventyr og utfordringer

Handlingen er utvidelsen er satt 700 år før The Elder Scrolls III: Morrowind.
Bethesda

The Elder Scrolls Online: Morrowind er satt nesten 700 år før hendelsene i The Elder Scrolls III. Enkelte byer og tettsteder vil derfor ikke eksistere enda, men landskapet og nøkkelområdene vil ifølge utvikler ZeniMax være akkurat som vi husker dem.

Spillere som tar turen til Vvardenfell får gi seg i kast med over 30 timer med nytt innhold, deriblant et oppdrag hvor man må hjelpe den legendariske krigeren Vivec med å redde verden fra onde makter.

I tillegg byr utvidelsen på en ny spiller-mot-spiller-modus, et gruppeområde for opptil 12 spillere og en helt ny spillbar klasse. «The Warden»-klassen bruker en blanding av magi og sverdkamp, og kjemper side om side med en enorm bjørn.

Kjøp ny eller oppgrader

Fortsett med en eksisterende figur eller prøv den nye «The Warden»-klassen.
Bethesda

For nye spillere kan The Elder Scrolls Online: Morrowind kjøpes i en samlet pakke med originalspillet inkludert. Eksisterende spillere trenger imidlertid kun å kjøpe utvidelsen separat, og fortsette med figurene de hadde fra før.

Hvorvidt man vil utforske Vvardenfell med en eksisterende figur eller opprette en helt ny en er opp til hver enkelt spiller. Hvem som helst kan reise til utvidelsens nye område og ta fatt på utfordringene som venter der, uansett hvilket nivå man er eller hvilke oppdrag man har fullført i originalspillet.

The Elder Scrolls Online: Morrowind kommer til PC, Mac, PlayStation 4 og Xbox One.

Nettrollespillet fikk nylig en PlayStation4 Pro-oppgradering.
Se hvordan spillet ser ut i 4K-oppløsning »

Siste fra forsiden