The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Ny The Elder Scrolls Online-utvidelse tar spillere med til Elsweyr

Besøk Khajiit-rasens hjemland for første gang på 15 år.

Tirsdag dro Bethesda sløret av en ny utvidelse for The Elder Scrolls Online, kalt Elsweyr. Utvidelsen kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 4. juni, som andre ledd i utviklerens helårsplan for nettrollespillet.

Elsweyr introduserer også den etterlengtede Necromancer-klassen.
Bethesda

Som navnet hinter til får spillere ta turen til den kattelignende Khajiit-rasens hjemland for første gang siden The Elder Scrolls: Arena fra 1994. Her får man oppleve en helt ny historie, prøve den nye Necromancer-klassen, bryne seg på større gruppeområder og mye annet.

Alle som kjøper Elsweyr får umiddelbar tilgang på det nye området uten å først måtte pløye seg gjennom spillets tidligere innhold. Eksisterende spillere kan fortsette med sine figurer, eller begynne på nytt i rollen som en Necromancer.

Du kan lære mer om Elsweyr i utvidelsens trailer, som du ser øverst i artikkelen.

Dragene angriper

Som nevnt er Elsweyr bare en del av en større plan for The Elder Scrolls Online. Gjennom hele året vil Bethesda rulle ut nytt innhold i det utvikleren kaller The Season of the Dragon, som består av fire pakker med hver sin historie, hver sine oppdrag og hver sine nyvinninger.

Den første pakken går under navnet Wrathstone, hvor en bunke drager dukker opp for å terrorisere verdenen. Denne skal lanseres en gang i februar, før Elsweyr kommer i juni. De to siste pakkene har enda ikke fått navn eller dato, men inneholder henholdsvis nye gruppeområder og et nytt område.

Snart kan du spille Skyrim med venner.
En flerspillermodifikasjon for rollespillet nærmer seg beta »

Siste fra forsiden