The Elder Scrolls V: Skyrim - Skyrim Together

The Elder Scrolls V: Skyrims flerspiller-mod er snart klar

Modifikasjonen Skyrim Together gjør det mulig å utforske Skyrim med opp til syv andre.

Bethesda

Et utvikler-team bestående av fans har jobbet med modifikasjonen Skyrim: Together i flere år. Nå har de endelig kunne annonsere at en lukket beta snart er klar.

Flerspillermodifikasjonen skal gjøre det mulig å spille The Elder Scrolls V: Skyrim med opp til syv andre på én enkelt server. Dette har latt seg gjøre ved hjelp av finansiering av Skyrim-miljøet via nettstedet Patreon. Den lukkede betaen vil først være tilgjengelig for deres lojale «patreons».

Video av UI-en i den kommende modden. (Video :Skyrim Together, YouTube)

Reddit-brukeren «Ijustwantsteamdosh» spesifiserer at det vil være en kort lukket beta. Intensjonen er å publisere den offentlige betaen kort tid etter den lukkede – potensielt én til to uker etter. En dato er ikke klar, men utvikleren sier at de ikke skal være langt unna målet.

I november 2017 nektet Bethesda å gi utviklerne muligheten til å legge ut modifikasjonen på Steam, men tillot en modifikasjon så lenge de brukte andre måter å distribuere den på. Dette satte arbeidet deres et par hakk tilbake ettersom de hadde planlagt å bruke Steams API for lobbyer og party-systemer.

The Elder Scrolls VI på vei

Den meget populære Elder Scrolls-serien har fortsatt millioner av spillere hver måned. Fansen sitter med et lite håp om at The Elder Scrolls VI er noe som skal dukke opp på årets E3-messe i juni. På fjorårets messe avsluttet Bethesda showet sitt med en offisiell teaser på at oppfølgeren til Skyrim er på vei.

LES OGSÅ: The Elder Scrolls VI kommer sannsynligvis ikke før neste konsollgenerasjon »

Siste fra forsiden