Skyrim spilles fortsatt av flere millioner hver måned

– Hvis dere vil at vi skal slutte å gi det ut må dere slutte å kjøpe det.

Bethesda

På sine snart syv år har The Elder Scrolls V: Skyrim blitt lansert i utallige utgaver og på en haug med plattformer. Spillets stadig voksende liste over porteringer har blitt en populær vits blant fans, noe Bethesda lekte seg med da utvikleren lanserte Skyrim for Alexa på årets E3-messe.

Skyrim finnes på stadig flere plattformer.
Skjermdump/YouTube

Tross de mange vitsene om Skyrim på kjøleskap, brødristere og hva det måtte være er faktum det at rollespillet fra 2011 fortsatt er svært populært. På Gamelab-arrangementet som ble holdt i Barcelona forrige uke, fortalte Bethesda-sjef Todd Howard (via VentureBeat) at Skyrim har en aktiv spillerbase på flere millioner.

– Selv nå, syv år senere, er det fortsatt flere millioner spillere som spiller Skyrim hver eneste måned. Det er derfor vi fortsetter å gi det ut. Hvis dere vil at vi skal slutte å gi det ut må dere slutte å kjøpe det, spøkte Howard.

Skyrim er nå tilgjengelig for PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch. I tillegg finnes det VR-utgaver for PlayStation VR, HTC Vive og Oculus Rift, samt den nevnte Very Special-utgaven for Alexa. Har vi glemt noe?

Elder Scrolls VI på vei

Selv om nyversjonene forsetter å være en vinner for Bethesda, tenker studioet også på fremtiden til Elder Scrolls-serien. For en snau måned siden kom den offisielle avdukingen av The Elder Scrolls VI, med en kort teaser-trailer.

Annet enn at det faktisk er på vei fikk vi riktignok ikke vite noe som helst. Inntil videre kan man derfor kun forsøke å gjette på ting som slippdato, plattformer og hvilken del av Elder Scrolls-verdenen spillet finner sted i.

Bethesda avduket også et helt nytt spill på E3.
Starfield er nok enda mange år unna »

Siste fra forsiden