The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversary Edition

Skyrim slippes i nok en ny utgave – inkluderer fisking

Bethesda feirer ti år med spillet.

11. november fyller The Elder Scrolls V: Skyrim ti år. Det har Bethesda tenkt til å markere, med lanseringen av enda en ny utgave av det evigunge rollespillet.

Bethesda Softworks

Skyrim Anniversary Edition, som den heter, ble offisielt avduket under QuakeCon denne uka. Som utvikleren forklarte kommer denne utgaven på selve Skyrim-bursdagen, altså 11. november i år.

Inkludert i pakken er Skyrim Special Edition fra 2016, pluss over 500 biter med innhold fra spillets Creation Club. Det vil si modifikasjoner som introduserer nye oppdrag, utfordringer, fiender, våpen og andre ting som man ellers må kjøpe for å få tilgang på.

I forbindelse med kunngjøringen varslet Bethesda diverse oppgraderingsmuligheter for alle som eier Skyrim Special Edition. De på PlayStation 5 eller Xbox Series X/S får oppgradere gratis til en forbedret versjon av spillet fra 11. november. Det blir også mulig å oppgradere til Anniversary Edition for en hittil ikke oppgitt pris.

For de som ikke oppgraderer lover Bethesda også et knippe gratis ekstrainnhold, inkludert muligheten til å fiske, en overlevelsesmodus og nye oppdrag i pakken kalt Saints and Seducers.

LES OGSÅ: Skyrim-utvikler bekrefter at revene leder spilleren til skatter – vel, på en måte »

Siste fra forsiden